Articol scris de Andrei Nicolae
Goalkeeper-ul iberic a fost neputincios la golul marcat de madrileni, când Renan Lodi a reluat perfect cu o lovitură de cap centrarea trimisă de Griezmann. De Gea a fost nevoit să își vadă din nou coechipierii alergând după egalare împotriva lui Atletico, însă în meciul de aseară eforturile "diavolilor" nu au fost răsplătite. Cea mai mare ocazie a venit din partea lui Varane, însă Oblak a apărat lovitura de cap a francezului.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Rezultatul de ieri a concluzionat o statistică tragică pentru United, deoarece se vor împlini cinci ani de când gruparea de pe Old Trafford nu a mai câștigat un trofeu. De Gea a vorbit despre prestația echipei sale și a punctat starea de spirit din vestiarul echipei lui Rangnick:
"Desigur că nu este destul de bun. E greu pentru club, pentru noi și pentru fani. E foarte greu. Aici ne aflăm la momentul actual. E o situație dificilă. Trebuie să luptăm în continuare.
Mă simt foarte supărat. Dar nu am fost destul de buni. Suntem foarte dezamăgiți cu rezultatul. E greu să explic în cuvinte cum ne simțim acum. Ei sunt o echipă cu o experiență foate mare. Ei știu cum să joace în aceste meciuri de Champions League", a declarat De Gea.
Citește și:
Portarul a preferat să nu vorbească despre faza premegătoare golului înscris de Lodi, când englezii au cerut un fault la Elanga: "Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Toți cei care se uită pot observa, iar noi nu putem schimba nimic. Nu a fost destul."

Atletico, lăudată de o legendă a lui United

Paul Scholes a vorbit la finalul partidei despre duelul dintre cele două echipe și nu a ezitat să critice clubul alături de care a devenit o legendă. De asemenea, fostul mijlocaș a ținut să laude performanța madrilenilor:
"A fost o lipsă clară de calitate. Nu au putut să spargă echipa lui Atletico deloc. A fost ca și cum s-ar lovi de un zid de cărămidă. Ador să le văd pasiunea. A fost o lecție în a pleca în deplasare de acasă și a câștiga un meci de fotbal", a spus Scholes.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25