Tragerea la sorţi pentru sferturile UEFA Champions League ne oferă un duel de cinci stele. În 2018, Real Madrid câştiga cu 3-1 finala Champions League, şi îşi trecea în palmares al treilea trofeu la rând, performanţă unică în competiţie, de când s-a schimbat formatul (şi a treia Ligă în 4 ani). Confruntarea va rămâne în istorie prin faultul comis de Sergio Ramos la Salah, în urma căruia egipteanul nu a mai putut continua.
Astfel, deşi începuse foarte bine partida, Liverpool s-a văzut privată de aportul celui mai bun jucător încă din prima parte. Ca dezastrul să fie complet pentru formaţia care în 2019 avea totuşi să câştige UCL, Karius a fost eroul negativ al meciului, comiţând două gafe care nu vor fi uitate niciodată de fanii englezi. Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a vorbit deja despre confruntarea care va avea loc pe 6 aprilie (tur) și 13 aprilie (retur).

Jurgen Klopp și reacția avută după ce a aflat că va da peste Real Madrid în Champions League

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM O ZI
"Au trecut mai puțin de 3 ani de când i-am întâlnit și știu că a fost o noapte tare grea pentru noi, așa că șansa de a-i reîntâlni este grozavă. Cred că este pentru prima dată când îi întâlnesc, iar Cristiano nu e acolo, probabil că e prima dată când nici Bale nu e acolo. Dar nu am cum să uit că Ramos încă e acolo, Varane încă e acolo, Kross la fel, Modric, Casemiro, Carvajal și Benzema, toți au rămas acolo.
Au la dispoziție și jucători tineri, sincer să fiu, de abia aștept acest meci. Va fi foarte interesant, este entuziasmant. Cu siguranță e o tragere la sorți extrem de grea, dar sunt în regulă așa cum e. Când te uiți la celelalte echipe te gândești… Doamne Dumnezeule! Toate echipele din această fază sunt puternice și au foarte multă calitate", a spus Jurgen Klopp după tragerea la sorți a sferturilor UEFA Champions League.
Meciurile din sferturile UEFA Champions League:
  • Manchester City - Borussia Dortmund
  • FC Porto - Chelsea
  • Bayern Munchen - PSG
  • Real Madrid - Liverpool
Meciurile tur se vor disputa pe 6 aprilie, în timp ce partidele retur vor avea loc pe 13 aprilie.
Cum vor arăta meciurile din semifinale:
  • Bayern Munchen/PSG - Manchester City/Borussia Dortmund
  • Real Madrid/Liverpool - FC Porto/Chelsea
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45