Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Doar asta vreau! Nu am luat nicio altă decizie!" Anunțul lui Mbappe cu o săptămână înainte de PSG - Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 10/02/2022 la 14:54 GMT+2

Kylian Mbappe este în ultimele 6 luni de contract cu PSG și s-ar putea transfera la finalul acestui sezon la Real Madrid. Fotbalistul a anunțat că nu a luat încă o decizie asupra viitorului său, în acest moment concentrându-se doar pe duelul din Champions League.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Eurosport

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar presa internațională a anunțat recent că fotbalistul s-ar fi înțeles deja cu cei de la Real Madrid, echipă la care ar urma să ajungă din vară.
Cele două cluburi se vor înfrunta în următoarele săptămâni în optimile Champions League. Starul lui Mauricio Pochettino a vorbit în presa din Franța despre viitorul său.
Mbappe a negat zvonurile potrivit cărora a ajuns la un acord cu șefii de pe Santiago Bernabeu și a spus că nu se gândește în această perioadă decât la meciurile din Liga Campionilor. Fotbalistul a punctat că nu va negocia niciodată cu un rival.
"Vreau doar să o înving în Champions League pe Real Madrid! Sunt concentrat să înving Madridul și apoi vom vedea ce se întâmplă. Încă nu am luat o decizie cu privire la viitorul meu.
Chiar dacă meciul cu Real Madrid schimbă lucrurile și chiar dacă sunt liber să fac ce vreau, nu voi face așa ceva. Și nu voi discuta cu un rival", a declarat Mbappe, potrivit PVSportFR.
Citește și:

ZIDANE S-A ÎNTÂLNIT CU MAMA LUI MBAPPE

La sfârșitul lunii ianuarie, jurnaliștii de la Bild au anunțat că Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid asupra transferului său în Spania. Francezul ar urma să ajungă în vară pe Santiago Bernabeu, semnând din postura de jucător liber de contract.
Conform sursei citate, un anunț al clubului blanco privind mutarea va fi făcut abia după ce Real Madrid va înfrunta PSG în optimile Champions League, cele două partide fiind programate pe 15 februarie și 9 martie.
În ciuda acestor dezvăluiri, se pare că oficialii francezilor fac în continuare tot posibilul pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână pe Parc des Princes. Jurnalistul Eduardo Inda a anunțat în cadrul emisiunii El Chiringuito că cea mai recentă încercare a parizienilor de a-l păstra pe fotbalistul de 23 de ani îl are în prim-plan pe Zinedine Zidane.
Conform sursei menționate, antrenorul s-ar fi întâlnit personal cu mama lui Kylian Mbappe, cea care ar decide cu adevărat viitorul sportivului. Se știe că Zidane este idolul fotbalistului, iar oficialii lui PSG vor să-l numească în locul lui Mauricio Pochettino la finalul actualului sezon. Acum ei l-au trimis să vorbească cu familia lui Mbappe, încercând astfel să-l facă pe jucător să se mai gândească asupra prelungirii contractului său.
Potrivit publicației El Nacional, răspunsul lui Mbappe a venit imediat, acesta având decizia luată în privința viitorului său. Fotbalistul a spus direct "nu" posibilității de a rămane la Paris, dorindu-și să joace pentru Real Madrid din următoarea stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo