Deși i-a avut pe teren pe Mbappe, Neymar și Messi, PSG nu a reușit să se impună în fața celor de la Club Brugge în prima etapă a grupelor Champions League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 fără ca parizienii să impresioneze, în timp ce Manchester City și Ajax au obținut victorii la scor, 6-3 cu RB Leipzig, respectiv 1-5 cu Sporting Lisabona.
În urma acestor rezultate, casele de pariuri au făcut câteva schimbări în topul favoritelor la câștigarea trofeului Champions League în acest sezon. Potrivit Betfair, PSG nu mai e principala favorită, având acum o cotă de 4,2 și fiind surclasată de Manchester City, care s-a instalat pe primul loc, cu o cotă de 4.
Pe locul 3 în topul favoritelor la cucerirea celui mai râvnit trofeu de pe continent se află Bayern Munchen, cu o cotă de 5,6, bavarezii fiind urmați de Chelsea și Liverpool, singurele două echipe care au mai primit cote mai mici de 10.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
IERI LA 15:50
https://i.eurosport.com/2021/09/16/3219362.png

Barcelona, la pământ după meciul cu Bayern

Barcelona nu prinde top 10 favorite la câștigarea trofeului Champions League. După înfrângerea cu 0-3 în fața lui Bayern, catalanii sunt pe locul 11, având o cotă de 37.
După meciul din prima etapă a grupelor celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, președintele Barcelonei, Joan Laporta, le-a cerut fanilor să aibă răbdare cu echipa, arătând că era de așteptat ca formația să aibă un început de sezon mai dificil.
"Și eu sunt la fel de dezamăgit și supărat ca voi. Precizez însă că ceea ce se întâmplă este una dintre situațiile la care noi ne așteptam, vă cer răbdare și vă rog să continuați să susțineți clubul nostru", a spus Laporta, într-un videoclip postat pe contul său de Twitter.
El a făcut un apel la fani să aibă încredere în conducerea grupării, în jucători și în banca tehnică: "Aveți încredere în noi și fiți siguri că situația se va schimba în bine", a adăugat Laporta.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
IERI LA 14:48
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
03/10/2022 LA 19:14