Articol scris de Andrei Nicolae
Kai Havertz a deschis scorul pe Stamford Bridge cu o lovitură de cap în al șaptelea minut de joc și a continuat să își pună amprenta asupra jocului. Pulisic a majorat avantajul trupei lui Tuchel, care este la un pas de calificarea în sferturile de finală ale competiției.
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
ACUM 11 ORE
Tuchel a vorbit la finalul meciului despre jocul făcut de echipa sa și a subliniat prezența lui Havertz în formula de start: "Sunt foarte mulțumit de Kai. A adus un plus. Efortul este imens, munca depusă este imensă, zonele de pe teren pe care le acoperă pentru noi. A fost foarte bun, foarte decisiv. Nu s-a abătut niciodată de la faza defensivă.
Am avut o linie agresivă avansată astăzi cu jucătorii noștri ofensivi. A fost o formație care să aibă intensitate și capacitate de efort ridicată pe parcursul întregului meci și s-au descurcat foarte bine", a declarat tehnicianul neamț.

Lukaku, OUT de la meciul cu Liverpool?

Managerul de pe Stamford Bridge a comentat și absența lui Lukaku și a refuzat să garanteze că belgianul va primi un loc de titular în finala Cupei Ligii Angliei, care va avea loc duminică, în compania celor de la Liverpool:
"Romelu nu este doar obosit fizic, ci și mental. De la meciul cu Liverpool, a fost titular în fiecare meci pentru noi și a jucat și în plus. Pentru duminică, avem patru zile să decidem și să ne recuperăm", a spus Tuchel.
Băieții lui Tuchel au atins o bornă interesantă după meciul cu Lille. Chelsea a devenit prima echipă engleză care reușește să câștige cinci meciuri consecutive pe teren propriu în Champions Legue, fără să primească gol. Seria de meciuri a "albaștrilor" poate fi prelungită, dacă Chelsea obține calificarea în sferturi și înregistrează aceeași performanță și în acea fază a competiției.
Returul cu Lille, din optimile celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, este programat pe 16 martie, de la ora 22:00.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04