Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"În Franța îl omoară! Se exagerează mult!" Sergio Aguero a răbufnit după criticile aduse lui Messi

Bianca Dumitru

Publicat 17/02/2022 la 13:20 GMT+2

Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri în duelul dintre PSG și Real Madrid din optimile Champions League. După meci, argentinianul a fost criticat dur de jurnaliștii din Franța. Sergio Aguero i-a luat apărarea, acuzându-i pe francezi că nu sunt corecți.

Leo Messi & Sergio Aguero

Credit imagine: Getty Images

PSG a înfruntat-o marți seară pe Real Madrid în primul meci al dublei din optimile Champions League. Francezii au câștigat cu scorul de 1-0 grație unei reușite a lui Kylian Mbappe, care a modificat tabela în ultimele secunde ale partidei.
Parizienii ar fi avut ocazia de a înscrie și mai devreme, când au primit o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost, însă, ratat de Lionel Messi, care a fost criticat dur la finalul partidei.
În apărarea argentinianului a sărit Sergio Aguero, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Fostul fotbalist, care a fost nevoit să se retragă la finalul anului 2021 din cauza unor probleme la inimă, a declarat că presa din Franța exagerează în ceea ce îl privește pe Messi, acuzându-i că nu sunt corecți.
"S-a exagerat în povestea cu penaty-ul ratat de Leo. A jucat bine, a pătruns bine între linii. A fost foarte activ. În Franța, revistele și ziarele îl omoară. Nu sunt corecți", a declarat Aguero, potrivit RMCSport.
Citește și:

Messi, note foarte slabe după meciul PSG - Real Madrid

După meciul tur dintre PSG și Real Madrid, publicațiile L'Equipe și Le Parisien l-au notat pe Lionel Messi cu 3 și 3,5. Cei de la L'Equipe au notat că evoluția acestuia a fost "îngrijorătoare".
În același timp, jurnaliștii Le Parisien au vorbit despre prestația modestă a argentinianului care a fost absent din joc și despre execuția slabă a penalty-ului din minutul 61.
La polul opus s-a aflat Kylian Mbappe, care a fost recompensat pentru că a adus victoria cu notele 8 și 8,5 de cele două ziare din Franța. Starul celor de la PSG a fost lăudat și de Carlo Ancelotti, care s-a arătat impresionat de fotbalistul de 23 de ani.
"Mbappe este de neoprit, am încercat să-l controlăm. Militao s-a descurcat foarte bine, dar Kylian este un jucător care întotdeauna inventează ceva", a declarat tehnicianul lui Real Madrid.
Returul dintre cele două echipe este programat pe 9 martie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo