Liverpool a pierdut cu 3-1 în fața lui Real Madrid. în manșa tur a sferturilor Champions League. Echipa lui Jurgen Klopp a făcut un meci modest, dar calificarea se va juca săptămâna viitoare pe Anfield.
La finalul partidei, Jurgen Klopp a avut cuvinte de reproș la adresa arbitrului întâlnirii, Felix Brych. Managerul campioanei Angliei a declarat că nu din cauza arbitrajului Liverpool a pierdut, dar consideră că Sadio Mane a fost faultat cu aproximativ 30 de secunde înaintea ca Asensio să marcheze golul de 2-0 pentru Real.
"I-am spus după meci (n.r. lui Felix Brych), cred că a fost nedrept la faza cu Sadio. Nu sunt sigur ce a făcut arbitrul în seara asta. A părut că a fost o decizie personală. Nu ne-a pierdut jocul, dar la un asemenea nivel ai nevoie de un arbitraj OK.", a spus Klopp, citat de Daily Sport.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 29 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/04/06/3024592.jpg

Jurgen Klopp a recunoscut superioritatea Realului

Cu toate, nemulțumirile la adresa arbitrajului, Klopp a recunoscut că echipa sa a făcut un meci foarte slab și trebuie să-și îmbunătețească evoluția pentru a spera la calificare.
"Dacă vrem să ajungem în semifinale, trebuie să ne câștigăm acest drept pe terenși în seara asta nu am făcut-o, mai ales în prima repriză. Singurul lucru bun pe care îl pot spune despre joc, în afară de gol, este că a fost doar prima manșă. Pur și simplu nu am jucat un fotbal suficient de bun în seara asta pentru a-i provoca mai multe probleme lui Real Madrid. Nu putem să ne apărăm contra unei echipe ca Real Madrid dacă le punem mingea pe tavă în anumite momente. Am pierdut prea ușor mingea, de multe ori fiind vorba de pase simple.
Trebuie să creăm mai mult și să jucăm mai bine. Nu am meritat mult mai mult în seara asta. Golul marcat în deplasare ne oferă o speranță.", a încheiat Klopp.
Înaintea returului cu Real Madrid, echipa lui Jurgen Klopp va juca în etapa a 31-a din Premier League cu Aston Villa, echipă în fața căreia are de luat o revanșă, după înfrângerea incredibilă, scor 7-2, din tur. De partea cealaltă, madrilenii vor juca sâmbătă în "El Clasico", un meci crucial pentru lupta la titlu din La Liga.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 7 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38