Jurgen Klopp a fost foarte afectat după ce Liverpool a pierdut cu 3-1 prima manșă a sferturilor Champions League în fața celor de la Real Madrid.
Antrenorul german a acuzat arbitrajul, și-a criticat jucătorii pentru evoluția lor, dar a mai avut un motiv de nemulțumire: faptul că meciul s-a jucat pe arena Alfredo Di Stefano. Real Madrid joacă acolo partidele de pe teren propriu, deoarece la Santiago Bernabeu se efectuează lucrări de renovare. Clubul din capitala Spaniei a profitat din plin de această perioadă pentru a-și moderniza arena, deoarece oricum accesul fanilor ar fi fost interzis.
Jurgen Klopp a ironizat faptul că un meci de asemenea novel s-a jucat pe un astfel de stadion: "Returul se va juca pe un stadion adecvat", a spus neamțul la conferința de presă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Zidane nu a dorit să comenteze prea mult spusele omologului său: "Nu am o părere despre ceea ce a spus Jurgen, dar suntem mândri că jucăm pe Estadio Alfredo Di Stefano."
https://i.eurosport.com/2021/04/05/3023927.jpg

Jurgen Klopp a recunoscut că Real Madrid a fost mai bună

Cu toate, nemulțumirile la adresa arbitrajului, sau cele legate de stadion, Klopp a recunoscut că echipa sa a făcut un meci foarte slab și trebuie să-și îmbunătețească evoluția pentru a spera la calificare.
"Dacă vrem să ajungem în semifinale, trebuie să ne câștigăm acest drept pe terenși în seara asta nu am făcut-o, mai ales în prima repriză. Singurul lucru bun pe care îl pot spune despre joc, în afară de gol, este că a fost doar prima manșă. Pur și simplu nu am jucat un fotbal suficient de bun în seara asta pentru a-i provoca mai multe probleme lui Real Madrid. Nu putem să ne apărăm contra unei echipe ca Real Madrid dacă le punem mingea pe tavă în anumite momente. Am pierdut prea ușor mingea, de multe ori fiind vorba de pase simple.
Trebuie să creăm mai mult și să jucăm mai bine. Nu am meritat mult mai mult în seara asta. Golul marcat în deplasare ne oferă o speranță.", a încheiat Klopp.
Înaintea returului cu Real Madrid, echipa lui Jurgen Klopp va juca în etapa a 31-a din Premier League cu Aston Villa, echipă în fața căreia are de luat o revanșă, după înfrângerea incredibilă, scor 7-2, din tur. De partea cealaltă, madrilenii vor juca sâmbătă în "El Clasico", un meci crucial pentru lupta la titlu din La Liga.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25