Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, criticată dur după înfrângerea cu Villarreal. "Ce rușine!" Ce au scris jurnaliștii italieni

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2022 la 09:59 GMT+2

Juventus a fost criticată dur în presa din Italia, după ce a ratat calificarea în sferturile de finală ale Champions League, ca urmare a înfrângerii suferite pe teren propriu, cu scorul de 0-3, în fața celor de la Villarreal.

Dybala and Vlahovic disappointed, Juventus-Villarreal

Credit imagine: Getty Images

După 1-1 în meciul tur, Juventus a pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-3 în fața celor de la Villarreal și a ratat calificarea în sferturile de finală ale Champions League. Italienii au început meciul bine și au făcut o primă repriză bună, dar nu au reușit să marcheze.
Oaspeții au profitat de acest lucru, iar în partea a doua a meciului de la Torino l-au învins pe Szczesny de trei ori, două dintre goluri fiind înscrise în urma unor lovituri de la 11 metri.
Juventus a fost eliminată, așadar, din Champions League pentru a treia oară consecutiv în faza optimilor de finală, iar jurnaliștii din Italia s-au arătat extrem de supărați pe echipa lui Max Allegri și au notat în mai multe rânduri cuvântul "dezastru".
Cei de la Gazzetta dello Sport au scris că rezultatul înregistrat de Juventus este cu atât mai grav cu cât înfrângerea a avut loc pe teren propriu: "Juve, ce rușine! Încasează 3 acasă de la Villarreal și e eliminată din Champions League".
Eurosport Italia a amintit de recordul negativ înregistrat de echipa lui Allegri: "Juve, afară din Champions League în optimi pentru al treilea an consecutiv: blestemul continuă",
Jurnaliștii de la Corriere dello Sport au scris: "Dezastrul Juve: Allegri e copleșit de Villarreal și iese din Champions League", același ton fiind păstrat și de cei de la TuttoMercatoWeb, care s-au limitat la doar două cuvinte: "Dezastru Juventus".
De asemenea, rezultatul dur înregistrat de echipa lui Max Allegri a fost comentat și de publicația Corriere della Sera, care a titrat: "Juve se prăbușește și iese din Champions League".
Citește și:

VINERI ARE LOC TRAGEREA LA SORȚI A SFERTURILOR DE FINALĂ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Bayern Munchen, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Villarreal și Chelsea sunt cele 8 echipe care s-au calfiicat în sferturile de finală ale Champions League.
Tragerea la sorți pentru duelurile din Final 8-ul celei mai importante competiții intercluburi din Europa va avea loc vineri, de la ora 13:00, la Nyon. Tot vineri se va trage la sorți și tabloul semifinalelor.
Din această fază a competiției nu vor mai exista capi de serie, iar echipele din aceeași țară se vor putea întâlni. În faza sferturilor s-au calificat trei echipe din Anglia, trei din Spania, una din Germania și una din Portugalia.
Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala se va disputa pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo