Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kovacic, laude către Modric, înaintea duelului Real Madrid – Chelsea: "Este un profesionist"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/04/2022 la 14:28 GMT+3

Real Madrid și Chelsea se întâlnesc mâine în bătălia pentru un loc în careul de ași al Champions League, după rezultatul din tur favorabil madrilenilor, scor 3-1. Mateo Kovacic a prefațat a doua manșă a duelului din sferturi și nu a ezitat să își laude rivalul, dar și compatriotul, Luka Modric.

Mateo Kovacic of Chelsea celebrates after scoring a goal to make it 1-2 during the Premier League match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Mijlocașul de 27 de ani a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre șansele lui Chelsea de a reveni în joc și despre pregătirea echipei sale pentru meciul de mâine seară. Real Madrid s-a impus în tur cu scorul de 3-1, după un hat-trick fabulos al lui Karim Benzema. Pentru londonezi, Havertz a fost cel care a marcat golul care dă speranțe fanilor de pe Stamford Bridge.
"Nu a fost cel mai bun meci al nostru și rezultatul nu a fost bun, dar este speranță și suntem motivați să dăm tot ce avem mai bun. Sunt multe reveniri din care ne putem inspira. Îmi aduc aminte când am pierdut cu 2-0 în fața lui Wolfsburg la Real Madrid, iar pe Bernabeu am câștigat cu 3-0.
Chelsea a pierdut cu 3-1 în fața lui Napoli și apoi a revenit. Fotbalul mereu are surprize", a adăugat croatul.
Kovacic a vorbit și despre compatriotul său, Luka Modric, pe care îl va întâlni în calitate de adversar mâine. Tânărul croat a avut cuvinte de laudă la adresa Balonului de Aur din 2018:
"Este greu să îl oprești, pentru că e un jucător fantastic. Îl admir, pentru că atunci când eram copil, juca pentru echipa mea favorită, Dinamo Zagreb. Acum că suntem prieteni, îl admir și mai mult. A fost dintotdeauna la fel de bun pe cât este și acum. De ce e așa bun?
Iubește fotbalul și este un profesionist în fiecare zi. A fost frumos să îl văd și să joc împotriva lui. Prefer întotdeauna să îl am în echipa mea, dar mâine vom încerca să revenim", a adăugat Kovacic.
Citește și:

Kovacic își întâlnește fosta echipă

Mateo Kovacic a jucat pentru madrileni în perioada 2015-2018 și a strâns pentru gruparea blanco 109 apariții, timp în care a înregistrat trei goluri și opt pase decisive. Croatul a jucat în trei partide în fața echipei de pe Bernabeu, două dintre ele au venit în perioada sa la Dinamo Zagreb, iar cealaltă în meciul de săptâmâna trecută.
Kovacic speră să își facă simțită prezența pe teren în duelul Real Madrid - Chelsea, marți seară, de la ora 22:00.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo