PSG a făcut spectacol pe teren propriu cu Istanbul Basaksehir într-un meci din ultima etapă a Grupei H din UEFA Champions League. Reprogramat pentru seara această dupa scandalul de rasism al cărui protagonist a fost Sebastian Colțescu, meciul a început din minutul 13 si s-a desfășurat fără incidente. PSG s-a impus cu un categoric 5-1 și a încheiat Grupa G pe prima poziție.
Neymar (minutele 21, 38 și 50) și Mbappe (minutele 42 și 62) au marcat golurile parizienilor, în timp ce Topal a punctat pentru turci, în minutul 57, înscriind golul de onoare. Arbitru a fost olandezul Danny Makkelie, după ce UEFA a decis înlocuirea brigăzii din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Kylian Mbappe, performanță uimitoare în UEFA Champions League

Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54
Grație dublei din această seară, reușită în fața campioanei Turciei, Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează 20 de goluri, întrecându-l astfel pe Lionel Messi. De altfel, cele două goluri marcate de Mbappe au fost primele din campania 2020. A doua reușită a meciului i-a permis francezului să îl întreacă pe Lionel Messi drept cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește să marcheze 20 de goluri.
Următorii în topul celor mai tineri marcatori în UEFA Champions League sunt Raul, Del Piero și Benzema. PSG a avut și un gol anulat de VAR, în minutul 39, o reușită a lui Bakker, dar golul a fost anulat și s-a dat penalty. Neymar, care bate de obicei loviturile de pedeapsă pentru PSG, i-a oferit această șansă colegului și prietenului Kylian Mbappe.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
IERI LA 19:28
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
IERI LA 18:40