Lincoln Red Imps 1-2 CFR Cluj

Min. 90: Fluier final în Gibraltar. CFR Cluj câștigă meciul tur cu Lincoln Red Imps și pornește cu prima șansă la calificarea în turul 3 preliminar al Champions League. Returul este programat săptămâna viitoare, la Cluj.
Min. 58: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh reușește dubla, ducându-și echipa în avantaj, după o pasă a aceluiași Sigurjonsson.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ZI
Min. 52: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh restabilește egalitatea, înscriind cu capul după un assist al lui Sigurjonsson.
Min. 45: GOOOL Lincoln! Rosa deschide scorul cu un șut la colțul lung, după o pasă perfectă a lui Walker.
Min. 29: CFR trece pe lângă gol prin Deac, care primește balonul la marginea careului și șutează, mingea fiind apărată de goalkeeper-ul gazdelor.
Min. 26: Bouhenna primește mingea în careu după o lovitură liberă executată de Deac, însă execuția sa este slabă, fără a reuși să-i pună probleme portarului Goldwind.
Min. 16: Portarul CFR-ului reușește să respingă o nouă minge periculoasă, șutată de la distanță de unul dintre jucătorii lui Lincoln.
Min. 2: Gazdele încep în forță meciul, cu o pătrundere în careu a lui Gomez, care este blocat de Bouhenna. Balonul ajunge la Bernal, al cărui șut este respins de Arlauskis.
Min. 1: A început meciul.
Echipele de start:
Lincoln Red Imps: Goldwin - Wiseman, Bernardo Lopes, Chipolina, Toscano - Ronan, Yahaya, Rosa - Walker, Kike Gomez, Britto
CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Graovac, Bouhenna, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson - Costache, Deac, Păun - Debeljuh

CFR Cluj joacă în această seară în Gibraltar, în turul 2 preliminar al Champions League, în compania celor de la Lincoln Red Imps.
Echipa lui Marius Șumudică s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut de Borac Banja Luka, scor general 4-3. De cealaltă parte, Lincoln a trecut în primul tur de Fola Esch, cu scorul de 7-2.
Înaintea partidei de pe Victoria Stadium din Gibraltar, Marius Șumudică a declarat că își dorește ca jucătorii săi să rezolve calificarea încă din această seară, în ciuda condițiilor dificile pe care le vor întâmpina.
"Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici. Au un avantaj moral ei, ultimul joc de acasă l-au câștigat cu 5-0 în această competiție, dar suntem pregătiți. Indiferent de suprafața pe care jucăm, valoarea trebuie să-și spună cuvântul și aș prefera să rezolvăm calificarea din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe ceea ce avem de făcut în campionat.
Au câțiva jucători, i-am urmărit foarte bine. Au câțiva jucători de calitate, care au jucat în liga a doua și a treia din Spania. Sunt jucători cu calitate, care îți pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios. Sper să fim concentrați, încerc să le transmit jucătorilor motivația mea pentru a nu avea surprize.
Terenul sintetic oprește viteza de joc, trebuie să fim foarte atenți. Mingea nu sare foarte mult, se oprește. Sunt alte condiții față de un teren normal de iarbă. E clar că ei au avantajul acestui teren, având în vedere că aici își joacă toate meciurile din campionat, dar fotbalul e fotbal.
Și dacă joc pe nisip, tartan sau ciment, din punctul de vedere al valorii nu cred că se pune problema și va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv, care să ne dea liniște la meciul retur", a declarat antrenorul.
Meciul retur va avea loc la Cluj-Napoca, pe 28 iulie, iar echipa care va trece mai departe o va înfrunta pe învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) și Young Boys Berna (Elveția).
Echipele probabile:
Lincoln Red Imps: Goldwin - Wiseman, Lopes, Chiapolina, Toscano - Walker, Rosa, Yahaya - Ronan, De Barr, Britto
CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Bouhenna, Cestor, Camora - Rodriguez, Sigurjonsson - Chipciu, Deac, Păun - Omrani
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10