Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Barcelona înainte de duelul cu Bayern! Un fotbalist important, OUT până în 2022

Bianca Dumitru

Publicat 13/09/2021 la 09:19 GMT+3

Barcelona a încasat o lovitură importantă înainte de primul meci din grupele Champions League. Martin Braithwaite s-a accidentat, iar Ronald Koeman nu are decât 3 jucători disponibili pentru linia ofensivă cu mai puțin de 48 de ore înainte de duelul cu Bayern Munchen.

Barcelona's Danish forward Martin Braithwaite (2ndL) celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the 56th Joan Gamper Trophy friendly football match between Barcelona and Juventus at the Johan Cruyff Stadium in Sant Joan Despi ne

Credit imagine: Getty Images

Barcelona se pregătește în aceste zile de primul meci din grupele Champions League. Catalanii o vor înfrunta marți de la ora 22:00 pe Bayern Munchen, echipă cu care s-au mai duelat și în sezonul 2019/20 al competiției, atunci când nemții i-au eliminat din sferturile de finală după o înfrângere usturătoare, scor 8-2.
Acum, fără Messi și Griezmann, care au plecat de pe Camp Nou în această vară, Ronald Koeman se confruntă cu mari probleme de lot. Antrenorul nu are prea multe soluții pentru atac înaintea duelului cu Bayern, Martin Braithwaite accidentându-se recent și trecându-și numele pe lista lungă a fotbaliștilor cu probleme medicale de la Barcelona.
Atacantul a acuzat dureri la genunchi și ar putea rata toate meciurile rămase de disputat în acest an, potrivit jurnalistului Gerard Romero, danezul urmând a fi indisponibil pentru 3-4 luni.
Duminică, Braithwaite a fost supus unor investigații medicale pentru a se stabili dacă trebuie sau nu să fie operat. Conform presei din Spania, problemele la rotula sunt cauzate de uzura cartilajului. Cei de la publicația As au notat că fotbalistul și-ar fi dorit să se forțeze să joace marți, în prima etapă a grupelor Champions League, dar durerile nu i-au dat pace la cel mai recent antrenament.
În aceste condiții, singurii jucători pe care Koeman se poate baza în atac sunt Memphis Depay, Demir și Luuk de Jong, care nu a apucat să debuteze încă în tricoul Barcelonei, fiind transferat în ultima zi a perioadei de mercato.
Jurnaliștii de la As scriu că staff-ul medical al catalanilor este 'o rușine' în acest moment în condițiile în care sezonul trecut 5 jucători din prima echipă au primit diagnostice greșite sau problemele medicale au recidivat. Acesta este cazul lui Ansu Fati, Coutinho, Pique, Araujo și Pedri, primul care trece printr-o situație similară în această stagiune fiind Braithwaite.
Meciul dintre Barcelona și Bayern Munchen, contând pentru prima etapă a grupelor Champions League, este programat marți, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. Din grupa E mai fac parte Benfica și Dynamo Kiev.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo