Finala Ligii Campionilor, un meci 100% britanic, aduce față în față liderul din campionatul Angliei (Manchester City, câștigătoarea trofeului) și echipa de pe locul 4 (Chelsea). Duelul este o premieră pentru Manchester City – prima dată într-o astfel de postură, în meciul decisiv al Ligii Campionilor. În schimb, Chelsea este deja la a treia finală disputată. În precedentele două, a pierdut cu Manchester United și a câștigat cu Bayern Munchen, în ambele cazuri la loviturile de departajare, în 2008 și respectiv 2012.
Manchester City este favorită în fața celor de la Chelsea, ținând cont de clasamentul final din Premier League și de diferența valorică a loturilor. Însă, pe teren, ne putem aștepta la orice desfășurare a acțiunii și la orice deznodământ.
https://i.eurosport.com/2021/05/29/3141612.jpg
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
ACUM 4 ORE
Partida este extrem de interesantă și pentru amatorii de pariuri pe fotbal, care au la dispoziție nu mai puțin de 595 de opțiuni pre-meci la Unibet, una din cele mai populare case de pariuri online din lume. În plus, piețele de pariuri live pe finala Champions League vor fi deschise pe toată durata evenimentului, iar promoțiile speciale nu lipsesc nici de această dată. Iată două ponturi care merită luate în calcul de amatorii de pariuri pe fotbal, excelent cotate pe unibet.ro:
Peste 1.5 goluri marcate și peste 7.5 cornere
Chiar dacă nu este favorită la câștigarea Finalei, Chelsea are un istoric mai bun în meciurile contra celor de la Manchester City în 2021: a câștigat 2 din 3 partide, ultima dată chiar luna aceasta, scor 2-1 în deplasare! În toate cele 3 întâlniri s-au consemnat cel puțin 8 cornere, iar în 2 meciuri s-au marcat cel puțin 2 goluri.
https://i.eurosport.com/2021/05/29/3141613.jpg
Ambele formații au apetit pentru joc ofensiv și o productivitate foarte bună în atac. Manchester City a marcat 11 goluri în ultimele 3 jocuri din campionatul Angliei. În ultimele 5 meciuri directe, Chelsea a înscris de fiecare dată contra celor de la City.
Astfel, opțiunea combinată Peste 1.5 goluri marcate & peste 7.5 cornere, la o cotă excelentă de 2.02 pe unibet.ro, este o variantă de luat în calcul la pariuri online pe Finala UCL 2021.
Ambele marchează & Peste 3.5 cartonașe în meci
Selecția poate fi plasată la Unibet cu funcția Creare Pariu. Clienții acestei agenții care plasează un pariu de minim 50 RON pe finala UCL 2021 apelând la funcția Creare Pariu (cota minimă 1.40/selecție) sunt recompensați automat cu un pariu extra live în valoare de 25 RON. Oferta este valabilă de vineri, 28 Mai, ora 01:01, ora României, până la ora începerii meciului.
Cel mai probabil, ambele formații vor juca prudent, însă sunt situații în care atacanții de prim rang se dovedesc geniali, iar Manchester City și Chelsea au astfel de vedete în lot. În acest sezon al Ligii Campionilor, Manchester City a marcat în toate meciurile, cu o excepție: cel cu Porto, chiar pe stadionul pe care va avea loc și Finala cu Chelsea. În 4 din ultimele 5 jocuri directe dintre Manchester City și Chelsea s-a marcat la ambele porți.
https://i.eurosport.com/2021/05/29/3141614.jpg
La capitolul cartonașe, nu ar fi deloc surprinzător să existe mai multe sancțiuni dictate de arbitrul Antonio Miguel Mateu Lahoz. În primul rând, se va resimți probabil tensiunea demnă de o Finală, când jucătorii se pot controla mai greu sau pot acționa intenționat pentru a trage de timp într-un moment favorabil lor. Apoi, este cunoscută generozitatea” acestui arbitru, care a acordat în actualul sezon 25 de cartonașe în 5 meciuri arbitrate în Champions League și 83 de cartonașe în 18 meciuri din campionatul Spaniei.
În acest an, în două din cele trei meciuri dintre Manchester City și Chelsea s-au arătat cel puțin patru cartonașe galbene. Ținând cont de toate cele de mai sus, merită multă atenție varianta combinată Ambele marchează și peste 3.5 cartonașe, la o cotă de 2.85 oferită de Unibet.
Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment.
Premier League
GE-NI-AL! Ce i-a scris Laporte lui Haaland pe mingea luată ca suvenir după tripla cu United
ACUM 11 ORE
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
IERI LA 19:05