Articol scris de Răzvan Cîrceag
Echipa antrenată de Marius Șumudică a întâlnit campioana Bosniei în Gruia, în primul tur preliminar din Liga Campionilor. Noul antrenor al ardelenilor a vorbit după partidă despre jocul prestat, despre cum l-a transformat pe Billel Omrani și despre cum a fost primit de către suporteri, la primul meci pe banca lui CFR Cluj.
"Nu pot să spun că acest scor este suficient pentru calificare, în fotbal se poate întâmpla orice. Nu ne putem culca pe o ureche. Cei de la Borac au suporteri pătimași, vor pune presiune. Va trebui să fim foarte inteligenți și să menținem acest avantaj. Îmi pare rău de golul primit, dacă intram cu 2-0 la pauză și se termina 3-0, eram aproape calificați. Sperăm să nu mai facem astfel de greșeli când ne vom deplasa. Am jucat un fotbal frumos, jucătorii au turat motoarele la maxim.
Liga Campionilor UEFA
Neymar, OUT de la PSG până în martie?! Anunțul îngrijorător al presei din Franța
22/12/2021 LA 15:20
Se vede că lipsește ritmul de joc, dar se va remedia acest aspect. A fost o presiune teribilă asupra mrea, am venit la un club care este obișnuit cu victorii și trofee. Jucătorii sunt învățați cu această presiune, eu nu, ei au jocurile cu miză în ADN. Am întâlnit și o brigadă de arbitri care a fluierat pentru ei tot ce a fost la limită.
Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, exprimarea în joc. Trebuie să profit de calitățile acestor jucători și să scot maximum de la ei. Ne așteaptă un meci dificil cu cei din Craiova, o echipă puternică. Sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei după această partidă, ca să fie cu picioarele pe pământ la Craiova. Nu va fi ușor în perioada următoare", a declarat Șumudică după victoria cu Borac.

Despre forma bună a lui Omrani

"Ar trebui să-l întrebați pe Omrani cum l-am făcut să joace așa. Pe el, pe Budescu, pe Alibec. Pe acești jucători considerați capricioși, asupra cărora e greu să le intri la inimă. L-am făcut să înțeleagă că talentul nu este de ajuns. S-a pregătit foarte bine, a slăbit, are o altă siluetă. Va deveni acel Omrani de acum câțiva ani".

Despre primirea suporterilor la primul meci pe Gruia

"M-am simțit senzațional, le mulțumesc suporterilor. Mi-au scandat numele, nu pot să te simți decât foarte bine. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Le promit că voi face tot ce știu eu mai bine ca această echipă să triume în continuare. Jocul de astăzi nu a fost o întâmplare, am meritat să câștigăm".
Liga Campionilor UEFA
Villarreal merge în optimile Champions League după victoria cu Atalanta! Cum arată cele două urne
09/12/2021 LA 19:57
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
08/12/2021 LA 23:02