Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Allegri, furios după eliminarea din Champions League! "Realitatea este alta!" Ce l-a enervat

Bianca Dumitru

Actualizat 17/03/2022 la 09:50 GMT+2

Juventus a fost eliminată miercuri seară în optimile Champions League de Villarreal, care s-a impus pe terenul torinezilor cu scorul de 0-3. Max Allegri a vorbit după meci despre prestația jucătorilor săi și despre ce urmează pentru italieni în acest sezon în care și-au încheiat parcursul în Europa.

Massimiliano Allegri durante Juventus-Spezia - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

După 1-1 în meciul tur, Juventus a pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-3 în fața celor de la Villarreal și a ratat calificarea în sferturile de finală ale Champions League. Italienii au început meciul bine și au făcut o primă repriză bună, dar nu au reușit să marcheze.
Oaspeții au profitat de acest lucru, iar în partea a doua a meciului de la Torino l-au învins pe Szczesny de trei ori, două dintre goluri fiind înscrise în urma unor lovituri de la 11 metri.
La finalul partidei, Max Allegri a vorbit despre eliminarea din cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, care a avut loc pentru Juventus pentru al treilea an consecutiv în faza optimilor.
Antrenorul italienilor a spus că se simte dezamăgit, dar că nu consideră că acest moment este finalul sezonului pentru echipa sa, care luptă pe plan intern atât pentru un loc în top 4 în clasamentul din Serie A, cât și pentru Cupa Italiei. Allegri s-a enervat în momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă este de părere că Juventus are un sezon ratat.
"Dacă nu sunteți inteligent emoțional, priviți lucrurile în modul acesta, dar realitatea este alta. Știam că oamenii vor discuta despre un eșec în cazul unei eliminări din Champions League, dar nu e corect. Știu valoarea echipei. Folosim aceeași jucători de două luni, suntem în top 4 în Serie A și suntem calificați în semifinalele Cupei Italiei. Nu am nimic ce să le reproșez jucătorilor. Fac lucruri extraordinare.
Am avut șanse bune în prima repriză. În a doua repriză, ei s-au apărat în 11 oameni. Scopul lor a fost să ajungă în prelungiri. Acel gol marcat a schimbat tot. Am jucat bine doar 75 de minute. Ei au decis să se apere și au avut o singură șansă. Așa e fotbalul, un episod poate schimba tot...
Sezonul este încă în desfășurare pentru noi, avem încă obiective de îndeplinit. Suntem dezamăgiți, e normal, dar o să facem evaluările necesare pentru a îmbunătăți echipa. Asta facem în fiecare sezon. Avem nevoie să fim realiști. Sunt 10 echipe mai bune ca Juventus în Europa, iar asta nu e o rușine, e doar adevărul. Sunt de acord că trebuia să ne calificăm astăzi, dar nu era atât de ușor pe cum se credea. Vorbim degeaba acum, trebuie să rămânem concentrați pe campionat și pe Cupa Italiei", a declarat Max Allegri, citat de Football-Italia.
Citește și:

Vineri are loc tragerea la sorți a sferturilor de finală UEFA Champions League

Bayern Munchen, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Villarreal și Chelsea sunt cele 8 echipe care s-au calfiicat în sferturile de finală ale Champions League.
Tragerea la sorți pentru duelurile din Final 8-ul celei mai importante competiții intercluburi din Europa va avea loc vineri, de la ora 13:00, la Nyon. Tot vineri se va trage la sorți și tabloul semifinalelor.
Din această fază a competiției nu vor mai exista capi de serie, iar echipele din aceeași țară se vor putea întâlni. În faza sferturilor s-au calificat trei echipe din Anglia, trei din Spania, una din Germania și una din Portugalia.
Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala se va disputa pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo