Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a anunțat ce va face la returul cu Real Madrid, după accidentarea suferită luni, la antrenamente

Bianca Dumitru

Publicat 08/03/2022 la 10:36 GMT+2

Presa din Franța a anunțat luni că Mbappe a suferit o accidentare la antrenamente și este incert pentru returul de miercuri din optimile Champions League cu Real Madrid. Fotbalistul le-ar fi spus apropiaților săi că va juca pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe, omul care a marcat golul victoriei în meciul tur din optimile Champions League, pe Parc des Princes, a suferit o accidentare cu aproximativ 48 de ore înainte de returul cu Real Madrid.
La antrenamentele de luni ale celor de la PSG, atacantul a primit o lovitură puternică de la colegul său Gueye, care a avut o intrare urâtă cu crampoanele în apropiere de glezna lui Mbappe, care simțind intrarea tare, s-a aruncat rapid la pământ, iar echipa medicală a intervenit imediat.
Deși primele teste au exclus posibilitatea ca starul francez să fi suferit o fractură, jurnaliștii din Franța au anunțat luni că sunt șanse foarte mici ca Mbappe să fie folosit în returul cu Real Madrid.
Cu toate astea, presa din Spania a scris că atacantul este sigur că se va afla pe teren. Francezul le-ar fi transmis apropiaților lui că are timp suficient să se recupereze și că va face parte din echipa lui Mauricio Pochettino.
"Cu siguranță voi juca" a fost mesajul lui Mbappe, la care au avut acces jurnaliștii Cadena COPE, citați de Mundo Deportivo.
Citește și:

Mbappe, în apărarea celui care l-a accidentat

După ce pe rețelele de socializare au apărut imaginile cu momentul în care Mbappe a fost accidentat de Gueye, acesta din urmă a fost extrem de criticat de către suporterii speriați de posibilitatea ca atacantul să rateze returul cu Real Madrid.
Starul lui PSG i-a sărit în apărare coechipierului său, care a primit mii de comentarii rasiste în doar câteva ore. Mbappe i-a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, în care a lăsat să se înțeleagă că nu este supărat.
"Toți împreună, mereu. Aici este Parisul", a scris fotbalistul de 23 de ani, alături de o fotografie în care apare alături de Gueye, sărbătorind în echipamentul de joc al celor de la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo