Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Benzema despre Mbappe după victoria din finala Champions League! "Trebuie să-i respectăm decizia"

Bianca Dumitru

Publicat 29/05/2022 la 15:14 GMT+3

Real Madrid a cucerit trofeul Champions League, învingând-o pe Liverpool cu scorul de 1-0. Karim Benzema a vorbit, după meci, despre decizia lui Mbappe de a rămâne la PSG și le-a cerut oamenilor să îi respecte hotărârea.

Karim Benzema of Real Madrid celebrating the Champions League victory showing he won five titles during the UEFA Champions League match between Liverpool v Real Madrid at the Stade de France on May 28, 2022

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat cu scorul de 1-0 meciul din finala Champions League, contra lui Liverpool. Singurul gol al partidei disputate la Paris a fost marcat de Vinicius Jr., în minutul 59, "galacticii" având și un gol anulat pe motiv de offside.
Acea reușită, prima a meciului de pe Stade de France, a fost semnată de Karim Benzema, francezul care a ajuns la 5 trofee Champions League cucerite de-a lungul carierei.
La finalul partidei, atacantul de 34 de ani a vorbit, printre altele, despre decizia lui Kylian Mbappe de a-și prelungi contractul cu PSG, după ce a fost la un pas de a ajunge la Real Madrid.
Benzema a declarat că, deși și-ar fi dorit să evolueze în aceeași echipă de club cu el, nu este supărat și îi respectă hotărârea, cerându-le oamenilor să facă același lucru.
"Îmi doream ca el să-și îndeplinească visul și să joace la Real Madrid, împreună cu mine. A ales PSG, trebuie să-i respectăm decizia. E tânăr, are multă responsabilitate pe umerii săi. Ne vom bucura să jucăm împreună la națională, nu e nicio problemă din acest punct de vedere. Fiecare își ia propriile decizii", a spus Karim Benzema, citat de Telefoot.
Citește și:

Florentino Perez l-a uitat pe Mbappe

După meciul de pe Stade de France, președintele "galacticilor" s-a arătat foarte încântat de performanța echipei sale. Florentino Perez a vorbit și despre ratarea transferului lui Kylian Mbappe, care a decis să-și prelungească înțelegerea cu PSG, deși a fost la un pas de Real Madrid.
Oficialul campioanei Spaniei a dat de înțeles că atacantul francez este deja uitat pe Santiago Bernabeu, oficialii clubului blanco având deja alte ținte pentru perioada de mercato din această vară.
"Real Madrid va continua să lucreze mereu pentru a avea cei mai buni jucători, dar astăzi Mbappe este deja uitat. Nu s-a întâmplat nimic, Real Madrid a avut un sezon perfect și aceasta este o problemă uitată.
Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost o posibilitate, dar el a ales în cele din urmă și e decizia lui. Real Madrid rămâne Real Madrid, Mbappe rămâne Mbappe și PSG rămâne PSG. Nimic nu s-a schimbat din cauza deciziei lui", a spus Florentino Perez, citat de As.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo