Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi nu a uitat de rivalitatea cu Real Madrid! "Nu au fost cei mai buni!" Ce le-a promis fanilor lui PSG

Bianca Dumitru

Publicat 30/05/2022 la 18:27 GMT+3

Lionel Messi se pregătește în aceste zile pentru meciul dintre Argentina și Italia. Înaintea partidei care va avea loc la Londra, miercuri, 1 iunie, de la ora 21:45, fotbalistul a oferit un interviu în care a vorbit despre cum a fost acest sezon la PSG și despre Real Madrid.

MONTPELLIER, FRANCE - MAY 14: Lionel Messi of PSG celebrates his goal during the Ligue 1 Uber Eats match between Montpellier HSC (MHSC) and Paris Saint Germain (PSG) at Stade de la Mosson on May 14, 2022 in Montpellier, France. (Photo by John Berry/Getty

Credit imagine: Eurosport

Lionel Messi se pregătește să joace în Finalissima, meciul în care câștigătoarea Campionatului European din 2020, Italia, va înfrunta campioana din Copa America, Argentina.
Înaintea partidei, starul lui PSG a acordat un interviu pentru publicația argentiniană TyC Sports, în care a vorbit, printre altele, despre finala Champions League, care s-a jucat la Paris, între Real Madrid și Liverpool.
Argentinianul a spus că nu consideră că "galacticii" lui Carlo Ancelotti au fost cea mai bună echipă din această stagiune a cupelor europene și a dezvăluit cum s-au simțit jucătorii de la PSG după ce au fost eliminați de Real Madrid în optimile celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
"Mă face să vreau să câștig din nou trofeul Champions League, nu întotdeauna cei mai buni câștigă Liga Campionilor, sunt momente specifice, momente psihologice, o greșeală minimă te scoate afară și cel mai pregătit merge mai departe.
Real Madrid este campioana, dar nu este cea mai bună echipă din acest sezon al Champions League. A învins pe toată lumea, nu vreau să le iau din merite, dar așa este.
Ce s-a întâmplat cu Real Madrid ne-a omorât, ne-a omorât pe toți cei din vestiar. Am trăit toată viața în Spania, știu ce este Real Madrid, știam ce se poate întâmpla, pentru că de nicăieri îți marchează un gol, știam că pe terenul ăla vin peste tine și, dacă se întâmplă asta, se schimbă jocul. Ni s-a întâmplat și nouă, și celorlalte echipe, și nu este prima dată când se întâmplă", a declarat Lionel Messi pentru TyC Sports.
Argentinianul a vorbit și despre cât de greu i-a fost să se acomodeze în primul sezon la PSG, explicând de ce nu a strălucit la fel cum a făcut-o în cei 20 de ani petrecuți pe Camp Nou.
"Sezonul viitor va fi mult mai bun pentru mine la PSG, sunt convins. Nu a fost ușor după vara aceea nebună. Mi-a fost cu adevărat dificil să înțeleg ce s-a întâmplat, nu mă așteptam să plec de la Barcelona, a fost un șoc", a mai spus Lionel Messi, conform sursei citate.
Citește și:

LIONEL MESSI, SĂTUL DE "SĂGEȚILE" LUI LAPORTA

Fostul decar al catalanilor nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de președintele clubului blaugrana, Joan Laporta, care a făcut în ultimul an mai multe declarații controversate, punctând, printre altele, că se aștepta ca Messi să rămână să joace gratis pe Camp Nou.
Recent, oficialul Barcelonei a vorbit din nou despre starul argentinian, dând de înțeles că fotbalistul a plecat nu doar din cauza fair play-ului financiar, ci și pentru că oferta celor de la PSG a fost foarte atractivă din punct de vedere financiar pentru el.
Afirmația lui Laporta l-a deranjat pe Messi, care s-ar fi săturat de săgețile pe care președintele Barcelonei le-a aruncat în direcția lui în ultimul an. Astfel, potrivit jurnaliștilor Cadena Ser, reprezentanții argentinianului ar fi luat legătura cu Laporta pentru a-i cere să nu-l mai aducă în discuție pe fotbalistul celor de la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo