Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, OUT de la PSG până în martie?! Anunțul îngrijorător al presei din Franța

Bianca Dumitru

Publicat 22/12/2021 la 17:20 GMT+2

Neymar s-a accidentat la finalul lunii noiembrie, în deplasarea lui PSG la St. Etienne, și conform primelor investigații, trebuia să fie indisponibil pentru 4-6 săptămâni. Se pare, însă, că există posibilitatea ca fotbalistul să rateze duelul cu Real Madrid, din optimile Champions League.

Superstar Neymar muss länger pausieren

Credit imagine: SID

Titular la finalul lunii noiembrie, în deplasarea pe terenul ultimei clasate, St. Etienne, Neymar a ieșit de pe teren în minutul 88, după ce a suferit o accidentare dură la glezna piciorului stâng. Brazilianul a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, iar la finalul partidei antrenorul celor de la PSG a spus că primele amănunte despre situația fotbalistului nu sunt îmbucurătoare.
Conform informațiilor oferite de medici după investigații, brazilianul în vârstă de 29 de ani urma să lipsească cel puțin 6 săptămâni de pe teren. Astăzi, presa din Franța a anunțat că accidentarea este chiar mai gravă de atât, Neymar riscând să rateze duelul cu Real Madrid din optimile Champions League.
Chiar dacă cei de la PSG au publicat marți, pe site-ul oficial, un comunicat de presă în care au scris că starul brazilian își continuă tratamentul, revenirea sa la antrenamente fiind programată peste 4-5 săptămâni, cei de la RMC Sport au spus că se tem că decarul parizienilor nu va fi apt de joc nici măcar până la jumătatea lunii februarie.
Dacă zvonurile jurnaliștilor francezi se adeveresc, Neymar ar putea rata dubla cu Real Madrid, contând pentru optimile de finală ale Champions League, dueluri care sunt programate pe 15 februarie și 9 martie.
Citește și:

Cine îl ajută pe Neymar să treacă peste această perioadă dificilă

Accidentarea suferită în urmă cu aproximativ o lună nu i-a picat prea bine lui Neymar, al cărui moral este la pământ. Pentru a depăși mai ușor această perioadă, fotbalistul celor de la PSG i-a cerut ajutorul unui fost jucător al parizienilor.
Este vorba despre brazilianul Nene, care îi este prieten lui Neymar. Acesta a vorbit despre cum îl ajută pe jucătorul lui Mauricio Pochettino să treacă peste această accidentare.
"Am venit în Paris să îl ajut cu orice are nevoie, să îl susțin, să jucăm împreună, să ne distrăm și, mai mult decât orice, să îl fac să râdă puțin. Este liniștit, dar, bineînțeles, nu este fericit. Este un moment foarte dificil pentru el.
În continuare, piciorul său nu este deloc bine, dar încerc să îl sprijin, să fiu alături de el, să îi spun să încerce să fie pozitiv și că acest lucru va trece. Neymar va reveni în aproximativ o lună jumătate, dar încearcă să facă tot posibilul să revină mai devreme", a declarat Nene, citat de publicația spaniolă Marca.
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo