Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi imagini incredibile din vestiarul lui Juventus! Cum a fost surprins Ronaldo la finalul partidei din Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2021 la 19:29 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost în ultimele zile protagonistul unor imagini filmate în vestiarul lui Juventus, în timpul meciului cu FC Porto din Champions League. După reacția nervoasă pe care a avut-o la pauză, starul portughez a fost surprins la finalul partidei plângând în hohote.

Cristiano Ronaldo, în vestiarul lui Juventus

Credit imagine: Twitter

Cristiano Ronaldo a ajuns în 2018 la Juventus, iar principalul său obiectiv a fost câștigarea UEFA Champions League în tricoul torinezilor. Rezultatele au fost sub așteptări, bianconerii fiind eliminați din competiție în faza sferturilor în sezonul 2018/19 și în optimi în sezoanele 2019/20, respectiv 2020/21.
În această vară, portughezul s-a despărțit de "Bătrâna Doamnă", întorcându-se la Manchester United, alături de care visează să mai ridice măcar o dată trofeul Champions League deasupra capului.
În ultimele zile, pe rețelele de socializare s-au viralizat câteva imagini din vestiarul lui Juventus, care au fost înregistrate ca urmare a realizării unui documentar pentru Amazon Prime, în care fanii pot vedea în amănunt momente mai puțin știute din viața echipei din sezonul precedent.
Videoclipul care a făcut înconjurul lumii vineri este de la pauza meciului cu FC Porto din Champions League, când Ronaldo a fost surprins foarte nervos în vestiar, folosind cuvinte dure la adresa coechipierilor săi. "Nu jucăm nimic. Este un meci de Champions League, trebuie să arătăm personalitate", a spus, printre altele, Ronaldo, vizibil afectat de faptul că Juventus era condusă cu scorul de 0-1.

Ronaldo a plâns în hohote după eliminarea din Champions League

Astăzi, pe internet a apărut un nou video, de această dată de la finalul partidei. Juventus reușise să întoarcă soarta meciului în repriza secundă și să se impună cu 2-1 la finalul celor 90 de minute, trimițând duelul în prelungiri.
Porto a marcat, însă, în minutul 115 golul de 2-2 și, chiar dacă Juve a mai înscris o dată, nu a reușit să obțină calificarea, rezultatul general fiind 4-4, cu portughezii avansând în sferturi grație celor două goluri marcate în deplasare.
La finalul meciului, Ronaldo a fost surprins intrând în vestiar extrem de trist, așezându-se pe bancă și începând să plângă în hohote. Fotbalistul poate fi văzut în timp ce se dezbracă de tricou și îl aruncă pe jos, privindu-l fără a-și putea stăpâni lacrimile. Presa internațională consideră că acel moment a fost decisiv în despărțirea fotbalistului de Juventus.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo