Cristiano Ronaldo a ajuns în 2018 la Juventus, iar principalul său obiectiv a fost câștigarea UEFA Champions League în tricoul torinezilor. Rezultatele au fost sub așteptări, bianconerii fiind eliminați din competiție în faza sferturilor în sezonul 2018/19 și în optimi în sezoanele 2019/20, respectiv 2020/21.
În această vară, portughezul s-a despărțit de "Bătrâna Doamnă", întorcându-se la Manchester United, alături de care visează să mai ridice măcar o dată trofeul Champions League deasupra capului.
În ultimele zile, pe rețelele de socializare s-au viralizat câteva imagini din vestiarul lui Juventus, care au fost înregistrate ca urmare a realizării unui documentar pentru Amazon Prime, în care fanii pot vedea în amănunt momente mai puțin știute din viața echipei din sezonul precedent.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 14 ORE
Videoclipul care a făcut înconjurul lumii vineri este de la pauza meciului cu FC Porto din Champions League, când Ronaldo a fost surprins foarte nervos în vestiar, folosind cuvinte dure la adresa coechipierilor săi. "Nu jucăm nimic. Este un meci de Champions League, trebuie să arătăm personalitate", a spus, printre altele, Ronaldo, vizibil afectat de faptul că Juventus era condusă cu scorul de 0-1.

Ronaldo a plâns în hohote după eliminarea din Champions League

Astăzi, pe internet a apărut un nou video, de această dată de la finalul partidei. Juventus reușise să întoarcă soarta meciului în repriza secundă și să se impună cu 2-1 la finalul celor 90 de minute, trimițând duelul în prelungiri.
Porto a marcat, însă, în minutul 115 golul de 2-2 și, chiar dacă Juve a mai înscris o dată, nu a reușit să obțină calificarea, rezultatul general fiind 4-4, cu portughezii avansând în sferturi grație celor două goluri marcate în deplasare.
La finalul meciului, Ronaldo a fost surprins intrând în vestiar extrem de trist, așezându-se pe bancă și începând să plângă în hohote. Fotbalistul poate fi văzut în timp ce se dezbracă de tricou și îl aruncă pe jos, privindu-l fără a-și putea stăpâni lacrimile. Presa internațională consideră că acel moment a fost decisiv în despărțirea fotbalistului de Juventus.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40