Thomas Tuchel a vorbit la conferința de presă despre duelul cu Pep Guardiola.

Tuchel, despre duelul cu Guardiola

"Nu am spus niciodată că sunt eu împotriva lui Pep. Nu avem un meci de tenis. Pep își va pregăti echipa lui și eu o voi pregăti pe a mea în cel mai bun mod posibil.", a spus Tuchel la conferința de presă.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 4 ORE

Tuchel, două victorii cu City

Chelsea a câștigat de două ori cu City de când a venit Tuchel pe banca echipei, în ianuarie. O dată s-a întâmplat în semifinalele FA Cup și o dată pe Etihad, în Premier League.
"Avem experiență cu Chelsea în două competiții diferite împotriva lui City. Două meciuri diferite, cu două prim-11 diferite. Avem expderiență și știm că trebuie să fim curajosi în timpul jocului.
E greu întotdeauna să joci împotriva lui City, Bayern sau Barcelona când Pep e pe bancă. El are succes și mentalitate de câștigător.", a adăugat Tuchel.

Tuchel, despre diferența dintre City și restul echipelor

"Poate în acest moment City este cea mai puternică echipă din Europa, din lume și au realizat un decalaj uriaș între noi în campionat, dar timp de 90 de minute pe Wembley și apoi pe Etihad, am redus acest decalaj"

Chelsea are tot lotul la dispoziție

"Noutățile despre echipă sunt cele mai bune, avem tot lotul valid. Nu avem accidentări și sper să fie așa până la finalul ultimului antrenament.", a mai spus Tuchel.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Cine este favorita caselor de pariuri pentru câștigarea trofeului Champions League
05/05/2022 LA 10:56