Thomas Tuchel a vorbit la conferința de presă despre duelul cu Pep Guardiola.

Tuchel, despre duelul cu Guardiola

"Nu am spus niciodată că sunt eu împotriva lui Pep. Nu avem un meci de tenis. Pep își va pregăti echipa lui și eu o voi pregăti pe a mea în cel mai bun mod posibil.", a spus Tuchel la conferința de presă.
Liga Campionilor UEFA
Supercomputerul care a prezis favoritele la câștigarea Champions League, dar și ale top 5 campionate
01/11/2022 LA 18:50

Tuchel, două victorii cu City

Chelsea a câștigat de două ori cu City de când a venit Tuchel pe banca echipei, în ianuarie. O dată s-a întâmplat în semifinalele FA Cup și o dată pe Etihad, în Premier League.
"Avem experiență cu Chelsea în două competiții diferite împotriva lui City. Două meciuri diferite, cu două prim-11 diferite. Avem expderiență și știm că trebuie să fim curajosi în timpul jocului.
E greu întotdeauna să joci împotriva lui City, Bayern sau Barcelona când Pep e pe bancă. El are succes și mentalitate de câștigător.", a adăugat Tuchel.

Tuchel, despre diferența dintre City și restul echipelor

"Poate în acest moment City este cea mai puternică echipă din Europa, din lume și au realizat un decalaj uriaș între noi în campionat, dar timp de 90 de minute pe Wembley și apoi pe Etihad, am redus acest decalaj"

Chelsea are tot lotul la dispoziție

"Noutățile despre echipă sunt cele mai bune, avem tot lotul valid. Nu avem accidentări și sper să fie așa până la finalul ultimului antrenament.", a mai spus Tuchel.
Liga Campionilor UEFA
Al-Khelaifi continuă războiul cu Real Madrid."Mi se pare ciudat că celebrează Champions League"
24/09/2022 LA 17:46
Liga Campionilor UEFA
LIVETEXT Champions League | Au început cele mai tari dueluri de azi! Victorii pentru Zagreb și BVB
06/09/2022 LA 07:22