Pjanic a făcut parte din cel mai spectaculos schimb al verii din fotbalul mondial. Mijlocașul bosniac a plecat la Barcelona, în timp ce catalanii l-au trimis la Juventus pe Arthur. Așteptările erau mari de ambele părți, însă niciunul dintre ei nu s-a adaptat la noua echipă.
Pjanic a fost folosit prea puțin de Ronald Koeman, iar internaționalul de 30 de ani nu și-a ascus nemulțumirea.
Într-un interviu oferit pentru Gazzetta dello Sport, înaintea meciului de lux dintre Barcelona și Juventus, Pjanic a vorbit despre situația sa curentă de pe Camp Nou.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 12 ORE

Pjanic, nemulțumit că nu joacă destul la Barcelona: "Nu înțeleg motivul!"

Bosniacul i-a transmis un mesaj în mod indirect lui Ronald Koeman, spunând că își dorește să joace mai mult la formația catalană.
"Vreau să joc mai mult. Sincer, nici măcar nu înțeleg care este motivul pentru care nu se întâmplă acest lucru. Este clar că eu îmi doresc să prind mai multe minute. Știu că pot să dau mult pentru echipă, iar de fiecare dată când antrenorul a contat pe mine, am răspuns afirmativ. Am jucat bine, am avut meciuri bune. Nu știu ce să fac mai mult de atât. Mă antrenez și sun pregătit să joc.
Este 100% evident că nu îmi place situația actuală. Nu pot să fiu mulțumit, niciodată în carieră n-am acceptat ideea de a nu juca. Și nu vreau să fac asta acum. Este o situație foarte delicată care nu îmi convine", a spus Pjanic, pentru gazzetta.it.
De când a fost transferat la Barcelona, în vară, Pjanic a adunat 551 de minute în tricoul cartalanilor, dintre care numai 170 în La Liga.
Barcelona și Juventus sunt deja calificate în optimile Champions League, motiv pentru care meciul de mâine seară va avea numai un rol simbolic. Personajele principale vor fi Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care se vor întâlni din nou după mai bine de 2 ani.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 13 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
14/01/2022 LA 22:10