Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pjanic a răbufnit înaintea meciului de lux Barca- Juventus: "Joc prea puțin și nu înțeleg de ce!"

Cosmin Cioboata

Publicat 07/12/2020 la 18:17 GMT+2

Miralem Pjanic se pregătește pentru meciul dintre Barcelona și fosta sa echipă, Juventus, din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League (marți, ora 22:00).

Miralem Pjanic

Credit imagine: Getty Images

Pjanic a făcut parte din cel mai spectaculos schimb al verii din fotbalul mondial. Mijlocașul bosniac a plecat la Barcelona, în timp ce catalanii l-au trimis la Juventus pe Arthur. Așteptările erau mari de ambele părți, însă niciunul dintre ei nu s-a adaptat la noua echipă.
Pjanic a fost folosit prea puțin de Ronald Koeman, iar internaționalul de 30 de ani nu și-a ascus nemulțumirea.
Într-un interviu oferit pentru Gazzetta dello Sport, înaintea meciului de lux dintre Barcelona și Juventus, Pjanic a vorbit despre situația sa curentă de pe Camp Nou.

Pjanic, nemulțumit că nu joacă destul la Barcelona: "Nu înțeleg motivul!"

Bosniacul i-a transmis un mesaj în mod indirect lui Ronald Koeman, spunând că își dorește să joace mai mult la formația catalană.
"Vreau să joc mai mult. Sincer, nici măcar nu înțeleg care este motivul pentru care nu se întâmplă acest lucru. Este clar că eu îmi doresc să prind mai multe minute. Știu că pot să dau mult pentru echipă, iar de fiecare dată când antrenorul a contat pe mine, am răspuns afirmativ. Am jucat bine, am avut meciuri bune. Nu știu ce să fac mai mult de atât. Mă antrenez și sun pregătit să joc.
Este 100% evident că nu îmi place situația actuală. Nu pot să fiu mulțumit, niciodată în carieră n-am acceptat ideea de a nu juca. Și nu vreau să fac asta acum. Este o situație foarte delicată care nu îmi convine", a spus Pjanic, pentru gazzetta.it.
De când a fost transferat la Barcelona, în vară, Pjanic a adunat 551 de minute în tricoul cartalanilor, dintre care numai 170 în La Liga.
Barcelona și Juventus sunt deja calificate în optimile Champions League, motiv pentru care meciul de mâine seară va avea numai un rol simbolic. Personajele principale vor fi Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care se vor întâlni din nou după mai bine de 2 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo