PSG primește în această seară, de la ora 19:45, vizita celor de la Club Brugge, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupelor Champions League.
Înaintea partidei, antrenorul parizienilor a vorbit despre posibilitatea de a se despărți de echipă. Mauricio Pochettino a declarat, la conferința de presă, că se simte bine la PSG și s-a arătat optimist cu privire la meciurile care au rămas de disputat în acest sezon, chiar dacă echipa sa nu a mai câștigat în Ligue 1 de două etape.
"Mă simt bine, sunt calm. Lucrez într-o organizație care este conștientă de munca pe care o depunem. Simt sprijinul clubului. Sunt calm pentru că cunosc procesul în care suntem angrenați.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 8 ORE
Vedem ce se întâmplă pe teren, dar și pe plan intern, în adaptare, comunicare și faptul că se creează legături. Știm că într-un club precum PSG, asupra căruia lumina strălucește foarte puternic, zvonurile sunt parte din viața noastră.
În mijlocul acestor furtuni, nu ne vom îndepărta niciodată de ideile noastre. Pentru că știm că după furtună va ieși soarele. Și apoi îi vom putea face pe cei care iubesc clubul să se bucure de rezultatele muncii noastre", a declarat Mauricio Pochettino.
Citește și:

PSG și-a pierdut încrederea în Pochettino

Înaintea partidei cu Club Brugge, antrenorul parizienilor este sub presiune, oamenii din anturajul lui Lionel Messi având semne de întrebare privind stilul tactic și planul de joc ale lui Mauricio Pochettino.
Potrivit publicației L'Equipe, tehnicianul nu a reușit să impresioneze pe banca tehnică a celor de la PSG, deși are la dispoziție o echipă plină de jucători importanți, printre care se remarcă Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria și Lionel Messi.
În ciuda faptului că sunt lideri în clasamentul din Ligue 1, parizienii au fost criticați pentru rezultatele slabe, iar Pochettino a părut că nu reușește să găsească formula ideală, tripleta din atac, Messi-Mbappe-Neymar, nereușind să profite, de multe ori, de ocaziile ivite.
Acum, conform jurnaliștilor din Franța, oamenii din jurul argentinianului sunt îngrijorați de strategia antrenorului, considerând că stilul de joc al lui Pochettino este 'restrictiv'. În același timp, și jucătorii de la PSG pun presiune asupra tehnicianului, fiind de părere că acesta nu este suficient de dur, adoptând mai degrabă o abordare echilibrată și înțelegătoare față de fotbaliști.
În aceste condiții, potrivit unor surse apropiate clubului, Pochettino a pierdut susținerea unor persoane din cadrul echipei, aceștia criticând inclusiv faptul că antrenorul le-a permis jucătorilor să meargă la petrecerea organizată de Lionel Messi după câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, în ciuda comportamentului îndoielnic al unora dintre ei.
Rămâne de văzut dacă Mauricio Pochettino își va duce contractul la bun sfârșit sau dacă va pleca înainte de finalul stagiunii 2022/23, el fiind dorit recent pe banca tehnică a celor de la Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 9 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14