Articol scris de Alex Ivan
Programul elevilor lui Jurgen Klopp ar putea fi dat peste cap din cauza noilor restricții din Marea Britanie. Acestea vizează activitatea persoanelor care urmează să călătorească în Danemarca, acolo unde Liverpool are programat ultimul meci din faza grupelor de UEFA Champions League, cu Midtjylland. Conform ultimelor reglementări, toți jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic, ar trebui să intre în carantină obligatorie, timp de 14 zile, la revenirea de pe teritoriul statului scandinav.
Până la această dată, sportivii de performanță nu au fost supuși acestor protocoale, însă lucrurile nu stau la fel și în cazul celor care se deplasează în Danemarca. Această măsură suplimentară a fost adoptată după ce virusul ar fi dezvoltat o nouă rădăcină, mult mai periculoasă. În aceste condiții, meciul dintre Liverpool și Midtjylland nu poate avea loc.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 13 ORE

Naționala Danemarcei, decimată

Federația Daneză de Fotbal a anunțat într-o conferință de presă că lotul convocat de selecționerul Kasper Hjulmand este unul improvizat: “În lipsa unui răspuns din partea autorităților britanice, selecționerul Kasper Hjulmand a fost nevoit să treacă pe lista convocărilor mai mulți jucători noi, care să-i înlocuiască pe cei indisponibili.”
Cluburile din Premier League și Championship au refuzat categoric să-și lase jucătorii să facă deplasarea în țări scandinave pentru a îmbrăca tricoul reprezentativei lor. Printre numele grele de pe această listă se numără cele ale lui Kasper Schmeichel, de la Leicester, și Pierre-Emile Hojbjerg, de la Tottenham. Indisponibili pentru meciurile naționalei mai sunt și Andreas Christensen (Chelsea), Jannik Vestergaard (Southampton), Henrik Dalsgaard (Brentford), Mathias Jensen (Brentford) și Jonas Lossl (Everton).
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 14 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 19 ORE