Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG și-a pierdut încrederea în Pochettino! Ce nu le convine jucătorilor și care e părerea lui Messi

Bianca Dumitru

Publicat 06/12/2021 la 14:38 GMT+2

PSG se pregătește în aceste zile de meciul cu Club Brugge, din ultima etapă a grupelor Champions League. Potrivit presei din Franța, cei din jurul lui Lionel Messi consideră că Mauricio Pochettino are un plan de joc restrictiv, găsindu-l pe antrenor vinovat pentru incapacitatea de a profita la maximum de tripleta 'stelară' din atac.

Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino (R) talks with Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and FC Nantes at The Parc des Princes Stadium in Paris

Credit imagine: Getty Images

PSG o va înfrunta pe Club Brugge marți, de la ora 19:45, într-un meci din ultima etapă a grupelor Champions League. Înaintea partidei, antrenorul parizienilor este sub presiune, oamenii din anturajul lui Lionel Messi având semne de întrebare privind stilul tactic și planul de joc ale lui Mauricio Pochettino.
Potrivit publicației L'Equipe, tehnicianul nu a reușit să impresioneze pe banca tehnică a celor de la PSG, deși are la dispoziție o echipă plină de jucători importanți, printre care se remarcă Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria și Lionel Messi.
În ciuda faptului că sunt lideri în clasamentul din Ligue 1, parizienii au fost criticați pentru rezultatele slabe, iar Pochettino a părut că nu reușește să găsească formula ideală, tripleta din atac, Messi-Mbappe-Neymar, nereușind să profite, de multe ori, de ocaziile ivite.
Acum, conform jurnaliștilor din Franța, oamenii din jurul argentinianului sunt îngrijorați de strategia antrenorului, considerând că stilul de joc al lui Pochettino este 'restrictiv'. În același timp, și jucătorii de la PSG pun presiune asupra tehnicianului, fiind de părere că acesta nu este suficient de dur, adoptând mai degrabă o abordare echilibrată și înțelegătoare față de fotbaliști.
În aceste condiții, potrivit unor surse apropiate clubului, Pochettino a pierdut susținerea unor persoane din cadrul echipei, aceștia criticând inclusiv faptul că antrenorul le-a permis jucătorilor să meargă la petrecerea organizată de Lionel Messi după câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, în ciuda comportamentului îndoielnic al unora dintre ei.
Rămâne de văzut dacă Mauricio Pochettino își va duce contractul la bun sfârșit sau dacă va pleca înainte de finalul stagiunii 2022/23, el fiind dorit recent pe banca tehnică a celor de la Manchester United.
Citește și:

POCHETTINO PUTEA AJUNGE LA UNITED DACĂ SE ÎNDEPLINEAU DOUĂ CONDIȚII

Mauricio Pochettino a fost o țintă a celor de la Manchester United după despărțirea de Ole Gunnar Solskjaer, însă mutarea nu s-a concretizat, cei de la PSG având două condiții pentru a accepta să-i dea drumul argentinianului.
Conform publicației Telefoot, PSG a fost dispusă să își lase antrenorul să părăsească banca tehnică, însă niciuna dintre condițiile cerute de parizieni nu s-a îndeplinit. Parizienii s-ar fi despărțit de Pochettino dacă acesta ar fi achitat o clauză de 17 milioane de lire sterline și dacă Zinedine Zidane ajungea pe Parc des Princes în locul lui.
Până să mai poarte alte discuții cu "diavolii roșii", fostul antrenor al lui Tottenham s-a detașat complet de acest subiect. Argentinianul a declarat după înfrângerea suferită în fața lui Manchester City, în Champions League, că a fost concentrat pe echipa sa, ci nu pe zvonurile vehiculate în presă: "Sunt concentrat pe PSG. Suntem obișnuiți să apară zvonuri. Când apar, este un semn că facem treabă bună."
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo