Manchester United a primit, marți seară, vizita celor de la Atletico Madrid într-o partidă extrem de importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League. După 1-1 în turul de la Madrid, "diavolii" au început în forță, dar nu au reușit să marcheze.
Madrilenii au dat lovitura în minutul 41 prin Renan Lodi, care a trimis cu capul în poartă o minge centrată perfect de Griezmann. Partea secundă a fost o continuă alergare după egalare a lui Ronaldo & Co, dar fie intervențiile excelente ale lui Oblak, fie neinspirația jucătorilor lui Rangnick au făcut ca tabela să rămână neschimbată până la final.
Atletico a obținut, așadar, un succes uriaș și își continuă cursa către primul trofeu din istorie în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, în timp ce pentru Manchester United această eliminare din Champions League înseamnă că va încheia sezonul fără vreun trofeu.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
După meciul de pe Old Trafford, antrenorul englezilor a vorbit despre prestația jucătorilor săi, dar și despre jocul lui Atletico. Ralf Rangnick a criticat stilul lui Diego Simeone și s-a plâns de arbitraj, considerând că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.
Citește și:

"Am încercat totul să spargem zidul lui Atletico"

"Cred că am avut o primă parte foarte bună, am încercat lucrurile pe care le plănuisem, dar nu am reușit să ne transformăm energia într-un obiectiv. A fost un fault la unul dintre jucătorii noștri, arbitrul nu a văzut-o așa. Nu ar fi trebuit să intrăm la pauză conduși. Este foarte important să marchezi primul gol și cu atât mai mult împotriva unei echipe precum Atletico. În repriza secundă nu știu dacă s-au jucat două minute fără ca vreun jucător de la Atletico să se întindă pe teren. Au fost niște decizii curioase ale arbitrului, am încercat totul, dar în joc nu ne-am creat ocazii.
De zece ani Atletico joacă așa. Ar fi fost important să nu cedăm și să marcăm. Nu am făcut-o, am lovit transversala... Nu întotdeauna am luat deciziile corecte, am șutat în loc să pasăm... Dar băieții au jucat bine, mai ales în prima repriză.
Atletico joacă în Champions League cu acest stil de fotbal și nu este atât de ușor. Avem nevoie de multă forță fizică pentru a sparge zidul lui Atletico. Am încercat totul, dar nu am găsit golul egalizator", a declarat Rangnick, citat de As.com.
Antrenorul a adăugat că majoritatea jucătorilor săi vor merge în următoarea perioadă la echipele naționale, iar apoi vor reveni pentru a pregăti în doar 3 zile meciul cu Leicester, care este urmat de deplasarea pe Emirates.
"Trebuie să câștigăm în deplasare împotriva lui Arsenal. Singura modalitate de a fi pe locul 4 în clasamentul din Premier League este să câștigăm toate cele nouă meciuri rămase", a spus antrenorul lui Manchester United.
Liga
Simeone, întrebat de ce a dat mâna cu Ancelotti deși pe Klopp îl lăsase cu mâna întinsă în toamnă
10/05/2022 LA 05:35
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23