Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid-Chelsea | Eden Hazard, refăcut 100% înaintea partidei cu fosta sa echipă

Nicu Savin

Publicat 26/04/2021 la 15:58 GMT+3

Real Madrid-Chelsea | Eden Hazard a fost adus la Real Madrid în 2019, contra sumei de 100 de milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri în valoare de 47 de milioane de euro, iar spaniolii aveau aşteptări foarte mari de la extrema lui Chelsea. Totuşi, belgianul a fost măcinat de accidentări de-a lungul celor 2 sezoane petrecute pe Bernabeu şi nu a putut să-şi arate calităţile.

Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Real Madrid o va întâlni pe Chelsea marţi, în turul semifinalelor Champions League, iar pentru Hazard, care va fi apt de joc, va reprezenta un duel special, acesta petrecând 8 sezoane pe Stamford Bridge.
Jucătorul lui Real Madrid s-a confruntat cu o serie de accidentări în acest sezon, dar acesta a revenit pe teren etapa trecută, atunci când madrilenii au remizat pe teren propriu cu Betis, scor 0-0. El a intrat în minutul 77 şi a lăsat o impresie plăcută.
Zinedine Zidane a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei că Hazard va putea evolua, însă este greu de crezut că acesta va fi folosit titular. "Nu mai are dureri. A intrat foarte bine pe teren la meciul cu Betis. Cel mai important lucru este că nu a simţit nimic din vechile sale probleme musculare, este apt de joc, suntem bucuroşi că a revenit şi sunt convins că ne va ajuta foarte mult."

Hazard, mai mult accidentat în acest sezon

Belgianul a evoluat doar în 15 partide pentru Real în acest sezon, confruntându-se cu o recidivă în luna ianuarie. După meciul cu Levante, în care Real a pierdut cu 2-1, pe 30 ianuarie, acesta a mai evoluat în doar 2 jocuri pentru Los Blancos.
El mai evoluase împotriva lui Elche, pe 13 martie, înainte de a reveni pe teren cu Betis. El a marcat doar 3 goluri în acest sezon, în total având 4 reuşite în 37 de jocuri pentru spanioli.
Real Madrid – Chelsea se joacă marţi, (22:00), în turul semifinalelor UEFA Champions League. Cealaltă semifinală se dispută miercuri, între PSG şi Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo