Real Madrid suferă groaznic înaintea duelului șoc cu Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Trupa lui Zidane a primit o lovitură extrem de dificil de gestionat. Rahpael Varane, fundașul central al galacticilor, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, înainte cu doar câteva ore de duelul de 5 stele cu Liverpool.
Absența fundașului central a fost confirmată oficial de clubul madrilen: "FC Real Madrid transmite că jucătorul nostru, Raphael Varane, a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19 care a fost efectuat azi de dimineață", au precizat actualii campioni ai Spaniei în urmă cu doar câteva minute.
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 12 ORE

Lovitură cruntă încasată de Real Madrid înaintea meciurilor cu Liverpool și Barcelona

În mod normal, fundașul francez va trebui să petreacă în carantină cel puțin o săptămână până la următorul test care va trebui să fie neapărat negativ pentru a se alătura trupei de pe Bernabeu. În acest moment, e pusă sub semnul întrebării chiar și prezența lui la returul de pe 14 aprilie, programat pe Anfield.
CARE VA FI REZULTATUL MECIULUI REAL MADRID-LIVERPOOL?
În același timp, Zidane va trebui să gestioneze această situație dificilă și în La Liga, la meciul cu Barcelona de sâmbătă, 10 aprilie. El Clasico se va disputa sâmbătă pe stadionul Alfredo Di Stefano din Madrid, de la ora 22.00. Varane va lipsi cu siguranță și de la acest meci. Din trupa lui Zidane lipsește și Sergio Ramos.

#ETalks Champions League revine cu meciuri spectaculoase în sferturile de finală

Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 13 ORE
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 17 ORE