Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat după o accidentare

Bianca Dumitru

Publicat 19/05/2022 la 12:32 GMT+3

Real Madrid și Liverpool se vor duela în finala Champions League, pe 28 mai, la Paris. Înaintea partidei, Carlo Ancelotti a primit o veste bună: David Alaba a revenit la antrenamente și, cel mai probabil, va fi apt pentru meciul de pe Stade de France.

David Alaba erzielte das 1:0 für Real Madrid

Credit imagine: SID

Real Madrid, deja campioană a Spaniei, se concentrează în această perioadă asupra pregătirilor pentru finala Champions League. Cu 10 zile înaintea duelului cu Liverpool, Carlo Ancelotti s-a bucurat de revenirea lui David Alaba la antrenamente.
Austriacul transferat vara trecută de la Bayern Munchen a lipsit în ultimele partide ale "galacticilor" din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Osasuna. Fundașul în vârstă de 29 de ani a fost schimbat autunci la pauză, după ce a simțit dureri la mușchii adductori de la piciorul drept.
Deși Ancelotti declarase în prima fază că accidentarea lui Alaba nu este gravă, fotbalistul a ratat returul cu Manchester City din semifinalele Champions League, dar și partidele cu Espanyol, Atletico Madrid, Levante și Cadiz.
Potrivit Marca, Alaba a revenit la antrenamente în această săptămână, iar staff-ul tehnic este mulțumit de modul în care a decurs recuperarea fundașului. Antrenorul ar putea să-l folosească în ultima etapă din La Liga, vineri, contra celor de la Betis, pentru ca fotbalistul să mai prindă câteva minute înaintea meciului cu Liverpool.
Citește și:

Ce se întâmplă cu Salah și Van Dijk

În ceea ce o privește pe Liverpool, Jurgen Klopp a avut parte de o sperietură la finala FA Cup, împotriva lui Chelsea, când atât Salah, cât și Van Dijk au părăsit terenul în timpul meciului, din cauza unor probleme medicale.
Din fericire, accidentările lor nu sunt grave, staff-ul tehnic înlocuindu-i pentru a nu risca o eventuală problemă mai mare. Cei doi nu au fost folosiți marți, în meciul cu Southampton, din penultima etapă a Premier League, dar asta pentru antrenorul nu a vrut să-și asume niciun risc.
E de așteptat ca duminică, în ultima etapă, cu Wolves, Van Dijk și Salah să aibă o șansă bună să joace. Dacă nu sunt probleme până atunci și recuperările decurg cum trebuie, cei doi fotbaliști vor fi titulari, având nevoie să-și recapetele ritmul de joc înainte de finala celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid este programată pe 28 mai, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo