Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Champions League, învingând-o pe Santiago Bernabeu pe Manchester City cu 3-1, după prelungiri, scor general 6-5. "Galacticii" vor juca a 17-a finală europeană din istoria clubului, urmând a o înfrunta pe Liverpool, pe 28 mai, la Paris, într-o reeditare a finalei de la Kiev.
La finalul partidei, jucătorii au mers în vestiar, unde au intrat strigând "Vamos!", într-o eliberare a emoțiilor acumulate pe parcursul serii. Pe fețele unora dintre ei se putea citi faptul că încă nu realizau ceea ce tocmai se întâmplase pe teren.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
După doar câteva minute, fotbaliștii lui Carlo Ancelotti au declanșat fiesta. Aceștia au început să cânte și să danseze, sărbătorind calificarea în ultimul act al celei mai importante competiții de pe continent pentru prima dată după 4 ani.
Citește și:

"Pentru Real Madrid, totul este posibil!"

Împotriva celor de la Manchester City, Thibaut Courtois a avut câteva intervenții extrem de importante. La finalul partidei, atunci când a fost întrebat cum descrie ce s-a întâmplat în returul semifinalei, portarul belgian nu a avut foarte multe cuvinte.
Cu toate acestea, Courtois a subliniat faptul că Real Madrid a avut adversare extrem de puternice în această primăvară, care investesc sute de milioane în fiecare an, iar parcursul către finală a fost unul dificil:
"Pe scurt: Real Madrid. Totul este posibil. E incredibil. În fața porții nu am fost buni, la începutul reprizei secunde a ratat Vinicius. Dar cu fanii în spate am știut că se poate întâmpla.
Am eliminat echipe mari care au cheltuit foarte mulți bani. Drumul a fost dificil. Astăzi a fost dificil, abia așteptăm finala. Toată lumea își dorește să câștige. Când Madridul merge în finală, merge pentru a câștiga", a spus Courtois, după ce Real Madrid a obținut calificarea în finala Champions League.
Meciul dintre Liverpool și Real Madrid este programat pe Stade de France, pe 28 mai, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46