Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Seară neagră pentru români în Champions League! Stanciu, Niță și Hagi, eliminați în turul 3 preliminar

Bianca Dumitru

Actualizat 11/08/2021 la 00:10 GMT+3

Seară neagră pentru toate echipele românilor din Champions League! Slavia Praga, Sparta Praga, CFR Cluj și Rangers au fost eliminate în a treia rundă preliminară din cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.

Nicolae Stanciu

Credit imagine: Getty Images

În această seară, în preliminariile Champions League, echipele românilor au fost marcate de ghinion. Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Ferencvaros, dar a ratat calificarea în play-off-ul competiției din cauza rezultatului din tur, 0-2. Ungurii s-au calificat, astfel, cu scorul general de 2-1.
Echipa lui Florin Niță, Sparta Praga, a fost și ea eliminată după dubla cu AS Monaco. Cehii au pierdut astăzi cu scorul de 3-1, după ce în tur pierduseră cu 2-0, și vor juca în play-off-ul Europa League, la fel ca Rangers, care a ratat calificarea în finala preliminariilor Champions League în fața celor de la Malmo.
Formația lui Ianis Hagi a fost învinsă cu 1-2 (scor general 2-4). Românul, care a fost trimis pe teren de Steven Gerrard în minutul 69, a avut o ocazie importantă în minutul 90, însă nu a putut schimba soarta echipei sale.
Ludogorets este singura formație la care evoluează jucători români care a obținut calificarea în play-off-ul Champions League. Bulgarii i-au eliminat pe cei de la Olympiacos după loviturile de la 11 metri, duelul încheindu-se cu scorul general de 4-3.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Toate rezultatele serii

  • Șerif Tiraspol (MOL) 1-0 Steaua Roșie Belgrad (SER)
  • Slavia Praga (CZE) 1-0 Ferencvaros (HUN)
  • Șahtior Donetsk (UCR) 2-1 Genk (BEL)
  • Ludogorets (BUL) 3-2 Olympiacos (GRE)
  • Midtjylland (DAN) 0-1 PSV Eindhoven (HOL)
  • AS Monaco (FRA) 3-1 Sparta Praga (CZE)
  • Young Boys Berna (SUI) 3-1 CFR Cluj (ROM)
  • Benfica Lisabona (POR) 2-0 Spartak Moscova (RUS)
  • Legia Varșovia (POL) 0-1 Dinamo Zagreb (CRO)
  • Rangers (SCO) 1-2 Malmo (SWE)
Echipele care au obținut calificarea în play-off-ul Champions League se vor lupta pentru calificarea în grupele competiției pe 17 și 24 august, în timp ce formațiile care vor juca în play-off-ul Europa League se vor duela pe 19 și 26 august pentru un loc în grupe.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo