Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și a fost reluat în această seară, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.
După un val incontrolabil de ură la adresa lui Sebastian Colțescu, arbitrul român are parte și de susținere din partea mai multor personalități din fotbalul mondial. După ce John Barnes i-a luat apărarea public lui Colțescu, Jorge Jesus, antrenorul Benficăi, a comentat pe marginea scandalului de amploare petrecut în startul meciului dintre PSG și Istanbul Basaksehir, când arbitrul român Sebastian Colțescu (43) l-a numit "ăla negru" pe Pierre Webo (38), antrenorul secund al turcilor.

Sebastian Colțescu are parte și de susținere, printre valurile uriașe de ură

Liga Campionilor UEFA
Noi imagini incredibile din vestiarul lui Juventus! Cum a fost surprins Ronaldo după meciul cu Porto
27/11/2021 LA 17:29
Partida dintre PSG și Bașakșehir s-a reluat în această seară, de la ora 19:55, cu o altă brigadă de arbitri, condusă de olandezul Danny Makkelie, ajutat de asistenții Mario Diks și Marcin Boniek, în timp ce al patrulea oficial este polonezul Bartosz Frankowski. În cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei dintre Standard Liege și Benfica, care va avea loc joi, Jorge Jesus a fost întrebat despre ce s-a întâmplat marți pe Parc des Princes, în Paris.
Răspunsul portughezului a surprins pe toată lumea:"Nu știu exact ceea ce s-a întâmplat, ce a fost spus, dar rasismul este foarte la modă astăzi. În calitate de cetățean, am dreptul să gândesc în propriul meu fel. Astăzi, orice se spune împotriva unui negru este un semn de rasism, dar dacă aceleași lucruri sunt spuse împotriva unui alb, nu mai e așa. Este un val care capturează lumea. Dar poate a existat rasism, nu știu exact ce i-au spus antrenorului", a declarat Jesus, potrivit Marca.
Liga Campionilor UEFA
"O noapte minunată! Am fost geniali!" Guardiola, extrem de fericit după victoria cu PSG
24/11/2021 LA 23:03
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos, convocat în premieră în lotul lui PSG! Fundașul ar putea debuta împotriva lui City
23/11/2021 LA 11:27