Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, convocat în premieră în lotul lui PSG! Fundașul ar putea debuta împotriva lui Manchester City

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2021 la 13:27 GMT+2

Fundașul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, a fost convocat în premieră în lotul lui Paris Saint-Germain, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele luni, în vederea meciului cu Manchester City din Liga Campionilor la fotbal.

Sergio Ramos - PSG

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos, în vârstă de 35 ani, nu a evoluat în niciun meci pentru PSG de la sosirea sa pe Parc des Princes, în luna iulie, din cauza unei leziuni musculare la gambă.
Internaționalul spaniol, care a disputat doar șapte partide pe parcursul anului 2021, a început antrenamentele colective la începutul acestei luni, în pauza generată de meciurile interțări, aceasta fiind prima etapă către revenirea sa în competiție.
Lunga indisponibilitate a fundașului iberic lăsase să planeze dubiile în privința posibilității sale de mai reveni la cel mai bun nivel.
"Pentru un campion mondial ca Sergio Ramos, un jucător de nivelul său, cu mentalitatea sa, este foarte dificil să nu joace atât cât și-ar fi dorit. Însă este foarte puternic mental. Lucrează din greu și cred că progresează bine", a declarat vineri antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino.

Sergio Ramos, aproape de debutul la PSG

Cvadruplu câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, Ramos urmează să înceapă pe banca de rezerve meciul de miercuri, din cadrul etapei a 5-a a Ligii Campionilor, în condițiile în care titularii Marquinhos și Presnel Kimpembe figurează de asemenea în lotul parizienilor pentru confruntarea de pe terenul campioanei en titre din Anglia.
Starurile Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar vor face parte, de asemenea, din grupul care se va deplasa la Manchester, la fel ca și portarul Gianluigi Donnarumma, absent la meciul de campionat cu FC Nantes, disputat sâmbătă, din cauza unei gastroenterite.
Paris Saint-Germain va juca pe Etihad Stadium o "finală" pentru primul loc, împotriva liderului grupei, cele două formații fiind despărțite de un singur punct.
Sursa: AGERPRES
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo