CFR Cluj are în acest moment asigurată prezența în grupele Conference League, după calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Șumudică, după calificarea în turul 3 al Ligii Campionilor

Antrenorul lui CFR Cluj s-a declarat mulțumit că și-a îndeplinit un prim obiectiv, calificarea în grupele Conference League.
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
ACUM 5 ORE
"Sunt fericit că am îndeplinit primul obiectiv, calificarea în Conference League. Am întâlnit o echipă bună, chiar dacă lumea se gândește că e echipă din Gibraltar. Au jucători care vin din Liga a doua, a treia din Spania, au șanse mai departe în Europa League, Conference League. Sunt bucuros că nu am luat gol, nu am forțat foarte mult, am stat la adăpostul acelui 2-1 din tur. E dificil să motivezi echipa, să-i faci să înțeleagă că importantă este calificarea. Mă bucur că am ieșit sănătoși de pe teren. Suntem prima echipă intrată în cupele europene, jucăm din 3 în 3 zile, nu este ușor, dar am îndeplinit deja un obiectiv.
Vom pregăti altfel meciul cu Slovan sau Young Boys, nu vor mai fi atâtea situații pentru adversar, astăzi toată lumea voia să marcheze, nu e ușor să-i aduci cu picioarele pe pământ.
Am vrut să-l odihnesc pe Ciprian, meci de meci are 11 km, ajunge la 12 km, este o distanță de Liga Campionilor, nu voiam să risc. Am schimbat jucători, am schimbat filozofia de joc, am făcut un pas și îmi doresc ca și celelalte echipe din România să fac punctaj pentru țară. Am luat 6 puncte pentru coeficientul țării.
Nu mai contează ce adversar va fi, sunt de valori apropiate, vom avea oricum o partidă dificilă, avem șanse 50-50. Acești suporteri minunați au momentan asigurate grupele Conference League, cu șanse în Champions League, șanse în Europa League, 6 puncte din 6 luate în campionat.", a spus Șumudică după meci.
CFR va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cel mai probabil o mai veche cunoștință, Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
ACUM 8 ORE