CFR Cluj are în acest moment asigurată prezența în grupele Conference League, după calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Șumudică, după calificarea în turul 3 al Ligii Campionilor

Antrenorul lui CFR Cluj s-a declarat mulțumit că și-a îndeplinit un prim obiectiv, calificarea în grupele Conference League.
Liga Campionilor UEFA
Neymar, OUT de la PSG până în martie?! Anunțul îngrijorător al presei din Franța
22/12/2021 LA 15:20
"Sunt fericit că am îndeplinit primul obiectiv, calificarea în Conference League. Am întâlnit o echipă bună, chiar dacă lumea se gândește că e echipă din Gibraltar. Au jucători care vin din Liga a doua, a treia din Spania, au șanse mai departe în Europa League, Conference League. Sunt bucuros că nu am luat gol, nu am forțat foarte mult, am stat la adăpostul acelui 2-1 din tur. E dificil să motivezi echipa, să-i faci să înțeleagă că importantă este calificarea. Mă bucur că am ieșit sănătoși de pe teren. Suntem prima echipă intrată în cupele europene, jucăm din 3 în 3 zile, nu este ușor, dar am îndeplinit deja un obiectiv.
Vom pregăti altfel meciul cu Slovan sau Young Boys, nu vor mai fi atâtea situații pentru adversar, astăzi toată lumea voia să marcheze, nu e ușor să-i aduci cu picioarele pe pământ.
Am vrut să-l odihnesc pe Ciprian, meci de meci are 11 km, ajunge la 12 km, este o distanță de Liga Campionilor, nu voiam să risc. Am schimbat jucători, am schimbat filozofia de joc, am făcut un pas și îmi doresc ca și celelalte echipe din România să fac punctaj pentru țară. Am luat 6 puncte pentru coeficientul țării.
Nu mai contează ce adversar va fi, sunt de valori apropiate, vom avea oricum o partidă dificilă, avem șanse 50-50. Acești suporteri minunați au momentan asigurate grupele Conference League, cu șanse în Champions League, șanse în Europa League, 6 puncte din 6 luate în campionat.", a spus Șumudică după meci.
CFR va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cel mai probabil o mai veche cunoștință, Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.
Liga Campionilor UEFA
Villarreal merge în optimile Champions League după victoria cu Atalanta! Cum arată cele două urne
09/12/2021 LA 19:57
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
08/12/2021 LA 23:02