În această săptămână s-au disputat meciurile din a doua etapă a grupelor Champions League. Printre cele mai tari dueluri s-au numărat PSG - Manchester City, AC Milan - Atletico Madrid, Juventus - Chelsea și Benfica - Barcelona.
În total, în cele 16 partide s-au marcat 42 de goluri, dintre cei oficialii UEFA le-au ales pe cele mai frumoase 4, incluzându-le într-un top de senzație. Cea mai spectaculoasă reușită a fost desemnată cea a lui Lionel Messi, din minutul 74 al partidei cu Manchester City, când argentinianul a înscris la căpătul unei acțiuni în care a fost inclus și Mbappe.
Pe locul 2 în topul celor mai frumoase goluri din a doua etapă a grupelor Champions League se află reușita lui Sebastien Thill, jucătorul celor de la Sheriff Tiraspol, care a înscris în minutul 90 golul victoriei cu Real Madrid.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 2 ORE
Podiumul este completat de reușita lui Alex Telles, fundașul lui Manchester United, care a marcat în minutul 60 al partidei cu Villarreal, din voleu, restabilind egalitatea și ajutându-și echipa să revină în joc.
În plus, UEFA a ales și un al patrulea gol al acestei săptămâni de Champions League. Este vorba despre cel marcat de Antoine Griezmann în meciul cu AC Milan, care a fost prima reușită a francezului de la revenirea la Atletico Madrid.

Lionel Messi, primul gol pentru PSG

Messi a marcat în această săptămână al 121-lea său gol în Champions League, în poarta campioanei Angliei, Manchester City. Argentinianul, aflat la prima sa reușită în tricoul lui PSG, a trimis balonul în plasă în minutul 74, cu o execuție perfectă de la marginea careului, în urma unei combinații cu Kylian Mbappe.
La finalul partidei, Lionel Messi s-a arătat extrem de încântat de ce a reușit în meciul cu Manchester City, mai ales în contextul în care presiunea creștea pe umerii săi din cauza faptului că nu reușea nicicum să marcheze primul său gol în tricoul parizienilor.
"Eram foarte dornic să joc pentru că am evoluat în puține partide. A fost al doilea meci pe acest stadion, dar încep să mă obișnuiesc cu echipa și colegii. Știam că azi e o zi importantă. Dar mai sunt multe meciuri. Era important să câștigăm în fața unui adversar uriaș, cu șanse la câștigarea competiției, pentru a uita de egalul din prima etapă.
Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine și sunt sigur că totul se va îmbunătăți. Trebuie să creștem ca echipă. Acum am făcut un joc foarte bun. Trebuie să fim calmi. Am obținut o victorie importantă, în fața unui adversar care joacă la fel de foarte mult timp, care are jucători foarte buni și care a jucat o finală, dar trebuie să fim mai buni", a declarat Messi.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Liga
Primii 2 jucători care pleacă de la Barcelona, după demiterea lui Koeman. Anunțul făcut de spanioli
ACUM 4 ORE
Ligue 1
"Doar o surpriză incredibilă îl poate face să se răzgândească!" Anunț de ultimă oră despre Mbappe
ACUM 20 ORE