În această săptămână sunt programate meciurile din prima etapă a grupelor Champions League. Cu ocazia debutului noului sezon al celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, UEFA a lansat promo-ul Ligii Campionilor.
Oficialii forului au ținut, prin intermediul acestui video, să le dea o lovitură cluburilor fondatoare ale SuperLigii Europene. Astfel, Real Madrid, Barcelona și Juventus au fost excluse din promo-ul Champions League, în care, în trecut, erau protagoniste grație rezultatelor foarte bune pe care le-au obținut de-a lungul timpului.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM 10 ORE
Faptul că UEFA nu a uitat evenimentele din urmă cu câteva luni a fost lăsat să se înțeleagă și de președintele forului. Recent, Aleksander Ceferin a comentat decizia președinților celor trei cluburi de a merge mai departe cu proiectul SuperLigii.
"Nu a fost nimic normal în ultimele două sezoane însă acum vrem să revenim la normal. Pentru asta, trebuie să rămânem uniți în fața fraudei numită SuperLiga, și să sperăm că a fost doar un episod. Nu vrem să trecem din nou printr-o astfel de situație. Trebuie să fim un model de urmat pentru fotbal și să rămânem uniți, să formăm o familie mare", a spus recent Ceferin.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 16 ORE
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 17 ORE