În această săptămână sunt programate meciurile din prima etapă a grupelor Champions League. Cu ocazia debutului noului sezon al celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, UEFA a lansat promo-ul Ligii Campionilor.
Oficialii forului au ținut, prin intermediul acestui video, să le dea o lovitură cluburilor fondatoare ale SuperLigii Europene. Astfel, Real Madrid, Barcelona și Juventus au fost excluse din promo-ul Champions League, în care, în trecut, erau protagoniste grație rezultatelor foarte bune pe care le-au obținut de-a lungul timpului.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM 16 ORE
Faptul că UEFA nu a uitat evenimentele din urmă cu câteva luni a fost lăsat să se înțeleagă și de președintele forului. Recent, Aleksander Ceferin a comentat decizia președinților celor trei cluburi de a merge mai departe cu proiectul SuperLigii.
"Nu a fost nimic normal în ultimele două sezoane însă acum vrem să revenim la normal. Pentru asta, trebuie să rămânem uniți în fața fraudei numită SuperLiga, și să sperăm că a fost doar un episod. Nu vrem să trecem din nou printr-o astfel de situație. Trebuie să fim un model de urmat pentru fotbal și să rămânem uniți, să formăm o familie mare", a spus recent Ceferin.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM O ZI
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM O ZI