Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit

Bianca Dumitru

Publicat 14/09/2021 la 20:12 GMT+3

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record în această seară. După ce a fost inclus de Ole Gunnar Solskjaer în echipa de start a lui Manchester United pentru meciul cu Young Boys din Champions League, portughezul l-a egalat pe Iker Casillas în topul fotbaliștilor cu cele mai multe apariții în UCL.

Cristiano Ronaldo, buteur face au Young Boys de Berne

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost titular în această seară în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer în meciul cu Young Boys Berna, din prima etapă a grupelor Champions League.
Prin această apariție în tricoul lui Manchester United în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, portughezul l-a egalat pe Iker Casillas în fruntea clasamentului fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe în UCL. Cei doi au câte 177 de apariții în Champions League, iar Ronaldo se poate detașa ținând cont de faptul că el se află încă în activitate.
În acest moment, Cristiano are 101 prezențe în UCL cu Real Madrid, 23 cu Juventus și 53 în tricoul lui United, inclusiv cea din această seară.
Top 10 fotbaliști cu cele mai multe apariții în UCL
Mai mult, starul lusitan este și cel mai bun marcator din istoria Champions League, cu 135 de goluri marcate, incluzându-l aici și pe cel marcat în poarta elvețienilor de la Young Boys, în această seară.

Ronaldo a revenit cu goluri la Manchester United

În weekend-ul trecut, Cristiano Ronaldo a disputat primul său meci de la revenirea în Premier League.
Portughezul a marcat de două ori în poarta celor de la Newcastle, ajungând la un total de 200 de duble înscrise de-a lungul carierei, la fel de multe ca Lionel Messi.
picture

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

În următoarea etapă din Premier League, Manchester United va evolua pe terenul celor de la West Ham. Toate meciurile din campionatul Angliei sunt transmise în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo