Cristiano Ronaldo a fost titular în această seară în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer în meciul cu Young Boys Berna, din prima etapă a grupelor Champions League.
Prin această apariție în tricoul lui Manchester United în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, portughezul l-a egalat pe Iker Casillas în fruntea clasamentului fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe în UCL. Cei doi au câte 177 de apariții în Champions League, iar Ronaldo se poate detașa ținând cont de faptul că el se află încă în activitate.
În acest moment, Cristiano are 101 prezențe în UCL cu Real Madrid, 23 cu Juventus și 53 în tricoul lui United, inclusiv cea din această seară.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218527.png
Mai mult, starul lusitan este și cel mai bun marcator din istoria Champions League, cu 135 de goluri marcate, incluzându-l aici și pe cel marcat în poarta elvețienilor de la Young Boys, în această seară.

Ronaldo a revenit cu goluri la Manchester United

În weekend-ul trecut, Cristiano Ronaldo a disputat primul său meci de la revenirea în Premier League.
Portughezul a marcat de două ori în poarta celor de la Newcastle, ajungând la un total de 200 de duble înscrise de-a lungul carierei, la fel de multe ca Lionel Messi.

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

În următoarea etapă din Premier League, Manchester United va evolua pe terenul celor de la West Ham. Toate meciurile din campionatul Angliei sunt transmise în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17