Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost eliminați din optimile Champions League, Manchester United fiind învinsă de Atletico Madrid, în timp ce PSG a cedat în fața celor de la Real Madrid. Cele două staruri nu au reușit să impresioneze în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.
În plus, dacă Ronaldo este golgheterul lui United în Premier League, argentinianul nu a strălucit deloc la PSG, în cel mai recent meci din campionat, disputat pe teren propriu cu Bordeaux, fiind huiduit de suporterii parizienilor.
Miercuri seară, Nicolae Anelka a vorbit despre cei doi fotbaliști, despre forma în care aceștia se află și despre deciziile pe care le-au luat în vara anului trecut, când au plecat de la Juventus și Barcelona pentru a semna cu Manchester United și PSG.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Fostul atacant francez a spus că Ronaldo și Messi ar fi trebuit să meargă în campionate mai puțin solicitante, pentru a evita situațiile în care se află acum, când, nemaifiind într-o formă excepțională, nu reușesc să impresioneze.
"Carierele lor sunt ca și încheiate și cred că amândoi trebuie să fie fericiți cu ce au realizat în ultimii 15 ani. Au fost peste ceilalți și este normal ca acum să o lase mai moale. Am fost mai surprins de Messi decât de Ronaldo.
Mă gândeam că Leo se va descurca fără probleme în Franța, în timp ce Cristiano va întâmpina mai multe dificultăți în Anglia pentru că, din punctul meu de vedere, Premier League este cel mai solicitant campionat din lume.
Amândoi ar fi trebuit să fie mai deștepți. Asta li se întâmplă jucătorilor care vor să joace mai mult decât trebuie. Nu au fost inteligenți. Ar fi trebuit să se gândească să accepte o provocare mai puțin complicată.
Trebuie să iei deciziile corecte pentru a încheia în top. Există jucători care nu ezită să își încheie cariera la 32, 33 sau 34 de ani, tocmai pentru a nu fi ulterior criticați. Eu m-am oprit la 36 de ani, dar la 32 deja jucam în China", a declarat Nicolas Anelka, citat de publicația spaniolă As.
Citește și:

VINERI ARE LOC TRAGEREA LA SORȚI A SFERTURILOR DE FINALĂ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Bayern Munchen, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Villarreal și Chelsea sunt cele 8 echipe care s-au calfiicat în sferturile de finală ale Champions League.
Tragerea la sorți pentru duelurile din Final 8-ul celei mai importante competiții intercluburi din Europa va avea loc vineri, de la ora 13:00, la Nyon. Tot vineri se va trage la sorți și tabloul semifinalelor.
Din această fază a competiției nu vor mai exista capi de serie, iar echipele din aceeași țară se vor putea întâlni. În faza sferturilor s-au calificat trei echipe din Anglia, trei din Spania, una din Germania și una din Portugalia.
Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala se va disputa pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56