Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A plouat cu goluri și recorduri la Atletico Madrid – Liverpool. Mo Salah a scris o pagină de istorie

Andrei Nicolae

Actualizat 20/10/2021 la 00:29 GMT+3

Egipteanul a devenit primul om al grupării de pe Anfield care a marcat în 9 meciuri consecutive în care a evoluat. Echipa lui a câștigat cu 3-2 și a ajuns la 8 partide la rând în deplasare în care a înscris cel puțin 3 goluri.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Într-o seară nebună în Liga Campionilor, cu 35 de goluri (4,37 goluri per joc), partida Atletico Madrid – Liverpool a fost printre cele mai frumoase. Băieții lui Jurgen Klopp au câștigat cu 3-2 și au luat un avans de 5 puncte în Grupa B, după jumătate din meciuri disputate.
Gruparea de pe Anfield și-a continuat forma incredibilă din acest sezon, fiind singura echipă din Anglia fără înfrângere. Succesul de pe Wanda Metropolitano este de bun augur și înaintea marelui derby cu Manchester United, programat duminică, în etapa a 8-a din Premier League.

A plouat cu goluri și recorduri la Atletico Madrid – Liverpool

"Cormoranii" au confirmat la Madrid ceea ce au realizat până acum în toate jocurile din deplasare în acest sezon. Faptul că marchează cel puțin 3 goluri! În Liga Campionilor au mai câștigat cu 5-1 pe terenul echipei FC Porto. Tot cinci "boabe" au dat și în ultima etapă de campionat cu Watford (5-0). Cu această ocazie, Liverpool a devenit și prima echipă din Anglia care a înscris cel puțin 3 goluri în 8 partide consecutive în deplasare, în toate competițiile.
A plouat cu goluri, dar și cu recorduri pe Wanda Metropolitano. După 45 de minute scorul era deja 2-2. Iar potrivit Opta Joe, Liverpool a înregistrat primul joc în Liga Campionilor în care a marcat și a pirmit 2 goluri în prima repriză.
Atletico Madrid a revenit de la 0-2, în urma a două reușite semnate de Antoine Griezmann. Tot francezul avea să fie eliminat în repriza secundă. El a devenit primul fotbalist din istoria competiției care a realizat o "dublă", apoi a fost eliminat.
După ce a deschis scorul, Mo Salah este jucătorul care a semnat și golul victoriei, după un penalty transformat în minutul 76. Egipteanul a stabilit cu această ocazie un nou record în istoria clubului Liverpool. El a devenit primul fotbalist care a marcat în 9 partide consecutive în care a evoluat! Totodată, Salah a devenit cel mai bun marcator al lui Liverpool în Liga Campionilor, cu 31 de goluri. El l-a depășit pe Steven Gerrard.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo