Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adama Traore s-a prăbușit la pământ! Imagini șocante la Sheriff Tiraspol – Real Madrid

Andrei Nicolae

Actualizat 25/11/2021 la 12:53 GMT+2

Adama Traore, aripa echipei Sheriff Tiraspol, a devenit cel mai recent caz al unui jucător care s-a prăbușit pe teren, în timp ce a îndreptat mâna către piept. Medicii au sărit imediat să-l ajute. Din fericire, jucătorul a rămas conștient.

Adama Traoré (Sheriff)

Credit imagine: Getty Images

În fotbalul mondial sunt tot mai multe cazuri cu fotbaliști care se prăbușesc la pământ din cauza problemelor cardiace. Starul danez a șocat o lume întreagă, după ce și-a pierdut cunoștința în timpul Euro 2020.
Miercuri seara, la meciul Sheriff Tiraspol – Real Madrid, au apărut alte scene dramatice, cu Adama Traore în prim-plan. Jucătorul campioanei din Moldova a dus mingea la piept și a căzut pe gazon, după ce mingea părăsise spațiul de joc.

Adama Traore a rămas conștient

Momentul a avut loc în minutul 77. Atacantul din Mali a respirat tot timpul, medicii echipei gazdă având o reacție promptă. Potrivit informațiilor publicate de Daily Mail, s-au folosit săruri mirositoare pentru a-i activa simțurile, dar el nu a reacționat puternic nici la ele. Traore a clătinat din cap ca răspuns la întrebările medicilor și în cele din urmă a fost ridicat într-o poziție șezut înainte de a fi ajutat să iasă de pe teren.
Echipa moldoveană nu a detaliat încă motivele pentru care Traore a suferit de dureri în piept. Îngrijorarea pentru Traore vine la scurt timp după ce atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. El a simțit dureri în piept în timpul partidei cu Alaves, iar acum intenționează să se retragă din activitate.
La începutul acestei săptămâni, mijlocașul lui Sheffield United, John Fleck, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de campionat cu Reading. Coechipierii săi au cerut imediat asistență medicală, iar jucătorul de 30 de ani a primit 10 minute de îngrijiri medicale pe terenul de joc, înainte de a fi transportat la spital.
După o internare de aproximativ 12 ore, Fleck a fost plecat acasă și va fi monitorizat îndeaproape de club. Sportsmail a produs un raport special despre această problemă, iar unul din 260 de jucători are o problemă cardiacă, care îi pune viața în pericol.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo