În fotbalul mondial sunt tot mai multe cazuri cu fotbaliști care se prăbușesc la pământ din cauza problemelor cardiace. Starul danez a șocat o lume întreagă, după ce și-a pierdut cunoștința în timpul Euro 2020.
Miercuri seara, la meciul Sheriff Tiraspol – Real Madrid, au apărut alte scene dramatice, cu Adama Traore în prim-plan. Jucătorul campioanei din Moldova a dus mingea la piept și a căzut pe gazon, după ce mingea părăsise spațiul de joc.
Ligue 1
Zidane - Wenger, marele pariu al lui PSG. Al Khelaifi e gata de orice pentru a-l aduce pe Zizou
IERI LA 14:40

Adama Traore a rămas conștient

Momentul a avut loc în minutul 77. Atacantul din Mali a respirat tot timpul, medicii echipei gazdă având o reacție promptă. Potrivit informațiilor publicate de Daily Mail, s-au folosit săruri mirositoare pentru a-i activa simțurile, dar el nu a reacționat puternic nici la ele. Traore a clătinat din cap ca răspuns la întrebările medicilor și în cele din urmă a fost ridicat într-o poziție șezut înainte de a fi ajutat să iasă de pe teren.
Echipa moldoveană nu a detaliat încă motivele pentru care Traore a suferit de dureri în piept. Îngrijorarea pentru Traore vine la scurt timp după ce atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. El a simțit dureri în piept în timpul partidei cu Alaves, iar acum intenționează să se retragă din activitate.
La începutul acestei săptămâni, mijlocașul lui Sheffield United, John Fleck, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de campionat cu Reading. Coechipierii săi au cerut imediat asistență medicală, iar jucătorul de 30 de ani a primit 10 minute de îngrijiri medicale pe terenul de joc, înainte de a fi transportat la spital.
După o internare de aproximativ 12 ore, Fleck a fost plecat acasă și va fi monitorizat îndeaproape de club. Sportsmail a produs un raport special despre această problemă, iar unul din 260 de jucători are o problemă cardiacă, care îi pune viața în pericol.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Ultimele dueluri pentru optimile Champions League au loc pe 7-8 decembrie
IERI LA 11:59
Liga
Simeone, susținut de conducerea lui Atletico după un start ratat de sezon
IERI LA 11:40