Paris Saint-Germain și-a luat revanșa în fața celor de la Manchester City după semifinala pierdută sezonul trecut. Echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-0 pe Parc des Princes, grație celor două goluri marcate de către Idrissa Gueye (minutul 8) și Lionel Messi (minutul 74).
Pentru jucătorul argentinian, acesta a fost primul gol de la venirea la Paris, după ce a avut parte de câteva apariții șterse în tricoul parizienilor. De asemenea, Messi a fost în centrul atenției și după ce a fost schimbat de Mauricio Pochettino în partida cu Olympique Lyon, asupra clubului din capitala Franței planând tensiunea.
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
ACUM 18 ORE

Al-Khelaifi, euforic după ce PSG a câștigat pe Parc des Princes cu Manchester City

După meci, Al-Khelaifi a intrat în vestiarul starurilor lui PSG pentru a le felicita pentru victorie. Deși la prima vedere nu a părut nimic ieșit din comun, imaginile cu pricina au ajuns la scurt timp virale, datorită "tratamentului" diferit pe care-l are șeful lui PSG pentru Messi și Neymar & Mbappe.
Omul care controlează totul la PSG i-a îmbrățișat pe Achraf Hakimi, Neymar, Georginio Wijnaldum și Kylian Mbappe, iar apoi a mers la Lionel Messi, căruia i-a și transmis un scurt mesaj în limba engleză. Dacă Neymar și Mbappe nu s-au ridicat la venirea lui Al-Khelaifi, Messi s-a ridicat și l-a îmbrățișat și el la rându-i pe președintele lui PSG.
Nasser Al-Khelaifi s-a apropiat de argentinian și i-a spus: "One goal now, finish" (n.r. "Un gol acum, s-a terminat"). Deși mesajul nu a fost exact, presa din Franța a tras concluzia că președintele PSG-ului i-ar fi transmis lui Messi că golul marcat în poarta celor de la Manchester City este doar începutul unei aventuri extraordinare a argentinianului pe Parc des Princes, aventură care are destinația câștigarea trofeului UEFA Champions League.
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Un fost star de la Manchester United a răbufnit: "M-am săturat să-i dea lui Messi Balonul de Aur"
IERI LA 07:14