Paris Saint-Germain și-a luat revanșa în fața celor de la Manchester City după semifinala pierdută sezonul trecut. Echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-0 pe Parc des Princes, grație celor două goluri marcate de către Idrissa Gueye (minutul 8) și Lionel Messi (minutul 74).
Pentru jucătorul argentinian, acesta a fost primul gol de la venirea la Paris, după ce a avut parte de câteva apariții șterse în tricoul parizienilor. De asemenea, Messi a fost în centrul atenției și după ce a fost schimbat de Mauricio Pochettino în partida cu Olympique Lyon, asupra clubului din capitala Franței planând tensiunea.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 18 ORE

Al-Khelaifi, euforic după ce PSG a câștigat pe Parc des Princes cu Manchester City

După meci, Al-Khelaifi a intrat în vestiarul starurilor lui PSG pentru a le felicita pentru victorie. Deși la prima vedere nu a părut nimic ieșit din comun, imaginile cu pricina au ajuns la scurt timp virale, datorită "tratamentului" diferit pe care-l are șeful lui PSG pentru Messi și Neymar & Mbappe.
Omul care controlează totul la PSG i-a îmbrățișat pe Achraf Hakimi, Neymar, Georginio Wijnaldum și Kylian Mbappe, iar apoi a mers la Lionel Messi, căruia i-a și transmis un scurt mesaj în limba engleză. Dacă Neymar și Mbappe nu s-au ridicat la venirea lui Al-Khelaifi, Messi s-a ridicat și l-a îmbrățișat și el la rându-i pe președintele lui PSG.
Nasser Al-Khelaifi s-a apropiat de argentinian și i-a spus: "One goal now, finish" (n.r. "Un gol acum, s-a terminat"). Deși mesajul nu a fost exact, presa din Franța a tras concluzia că președintele PSG-ului i-ar fi transmis lui Messi că golul marcat în poarta celor de la Manchester City este doar începutul unei aventuri extraordinare a argentinianului pe Parc des Princes, aventură care are destinația câștigarea trofeului UEFA Champions League.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37