Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti le-a dat o veste cruntă fanilor lui Real Madrid! Un titular de drept nu va juca cu City

Nicu Savin

Publicat 03/05/2022 la 22:30 GMT+3

Carlo Ancelotti a susținut astăzi conferința de presă premergătoarea duelului de foc cu Manchester City, din semifinalele Champions League. Misiunea madrilenilor este una dificilă după ce au pierdut cu 4-3 pe Etihad, iar îngrijorarea este mare în plan defensiv, Ancelotti anunțând la conferința de presă că David Alaba nu va juca.

Carlo Ancelotti, en rueda de prensa antes del Real Madrid-Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a cucerit acum câteva zile al 35-lea titlu de campioană a Spaniei, dar "los blancos" nu au avut prea mult timp de sărbătorit, deoarece miercuri seara vor juca returul cu Manchester City din semifinalele Champions League.
În tur a fost 4-3 pentru campioana Angliei, astfel că echipa lui Ancelotti trebuie să facă un meci perfect pentru a spera la calificare. Din păcate, antrenorul italian le-a dat o veste proastă fanilor, anunțând că David Alaba nu va juca la retur.
Austriacul a fost înlocuit la pauza meciului de pe Etihad și nu a putut fi refăcut. Madrilenii au sperat până în ultima clipă, dar la antrenamentul de marți dimineață Alaba a absentat, astfel că a devenit clar că va sta în tribună. Locul său în defensivă va fi luat cel mai probabil de Nacho, cel care l-a înlocuit și acum o săptămână. De asemenea, Valverde este o variantă, deoarece Ancelotti nu va mai avea nevoie neapărată de uruguayan în linia mediană, pentru că va reveni Casemiro, suspendat în partida tur.
Citește și:

Ancelotti, convins că Real Madrid se poate califica

Vorbind despre meci, antrenorul madrilenilor s-a arătat încrezător în potențialul echipei sale și a subliniat că fotbaliștii trebuie să dea dovadă de personalitate, care în astfel de meciuri poate face diferența.
"Suntem foarte motivați și concentrați. Avem o provocare mâine, o oportunitate de a juca într-o finală a Ligii Campionilor. Este o atmosferă grozavă. Suntem conștienți de dificultate, dar dubla manșă este deschisă în ciuda acelui mic dezavantaj și este timpul să îl reparăm.
Personalitatea, de exemplu, este o parte importantă, pentru că poate face să strălucească toată calitatea pe care o ai. Sunt multe aspecte. Mâine nu e un meci care poate fi câștigat doar cu inima, deși asta va ajuta.Un astfel de meci se câștigă cu toate aspectele, calitate, angajament colectiv. Au un avantaj, noi știm asta, dar depinde doar de noi să jucăm mai bine. Sunt conștient că este foarte greu, dar după ce am câștigat LaLiga și cu ajutorul fanilor de pe Bernabeuputem să ne calificăm", a spus Ancelotti, citat de as.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo