Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antoine Griezmann, mesaj dur în timpul partidei cu Liverpool, după eliminarea lui Felipe

Alex Masgras

Publicat 04/11/2021 la 10:31 GMT+2

Antoine Griezmann, suspendat pentru partida de aseară pe care Atletico a disputat-o contra lui Liverpool în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League, a avut un mesaj dur după eliminarea coechipierului său, Felipe, în minutul 36 al partidei de pe Anfield.

Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) face à Getafe

Credit imagine: Getty Images

Seara trecută, la scorul de 2-0 pentru Liverpool, Atletico Madrid a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Felipe. Fundașul brazilian a fost trimis la vestiare de Danny Makkelie pentru un fault la Sadio Mane, la mijlocul terenului. Decizia centralului olandez i-a surprins pe jucătorii lui Simeone, care au fost șocați de decizia acestuia, dar decizia nu a fost întoarsă nici de cei din cabina VAR.
Suspendat după eliminarea din timpul partidei de la Madrid, Antoine Griezmann și-a arătat nemulțumirea legată de eliminarea lui Felipe printr-o postare pe Twitter. Francezul consideră că eliminarea coechipierului său este nejustificată, iar echipa sa este singură împotriva tuturor.
În meciul din urmă cu două săptămâni de la Madrid, Antoine Griezmann a fost eliminat în urma unei intrări neglijente la Roberto Firmino. Cartonașul roșu primit pe Wanda Metropolitano a fost criticat de tatăl său, care a comparat intrarea fiului său cu o intrare a lui Zlatan Ibrahimovic din timpul partidei FC Porto-AC Milan. După o fază asemănătoare, suedezul de 40 de ani a văzut doar cartonașul galben.

Atletico încă mai speră pentru primăvara Champions League

După cele două înfrângeri cu Liverpool și după patru partide din grupa B, Atletico Madrid se află pe locul 3, cu doar 4 puncte. Trupa lui Diego Simeone se află astfel într-o poziție dificilă, meciul din deplasare cu Porto devenind decisiv pentru obținerea calificării în optimile de finală ale UEFA Champions League.
Campioana Spaniei mai are până la confruntarea de pe Dragao partida de pe teren propriu cu AC Milan. Echipa lui Stefano Pioli a dezamăgit în această grupă, obținând primul punct abia seara trecută, după remiza cu FC Porto de pe teren propriu. În cazul în care Atletico se va impune etapa viitoare pe Wanda Metropolitano, iar Liverpool o va învinge pe FC Porto, echipa lui Diego Simeone își va permite și un rezultat de egalitate pentru a se califica de pe poziția a doua a grupei B.
În schimb, Liverpool a obținut calificarea după victoria cu Ateltico. Echipa lui Jurgen Klopp a obținut victorii pe linie, iar după patru partide este lidera grupei, cu 12 puncte, poziție pe care o va păstra, indiferent de rezultatele din ultimele două partide.
Clasamentul grupei B
1. Liverpool 12p
2. FC Porto 5p
3. Atletico 4p
4. AC Milan 1p
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo