Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid, obligată să închidă o parte din stadionul său pentru meciul cu Man City

Andrei Nicolae

Actualizat 11/04/2022 la 20:27 GMT+3

UEFA a ordonat închiderea parțială a stadionului lui Atletico Madrid pentru confruntarea din Liga Campionilor împotriva lui Manchester City, programată miercuri, după ce fanii lor au fost surprinși de camerele de filmat părând să facă salutări naziste în tribune în timpul primei manșe pe Etihad.

Wanda Metropolitano (Atlético de Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Campioana Spaniei trebuie să închidă cel puțin 5.000 de locuri pe Wanda Metropolitano, arenă cu o capacitate de 68.456 de locuri.
Pedeapsa UEFA este pentru "comportamentul discriminatoriu" al fanilor lui Atletico în timpul meciului din prima manșă de săptămâna trecută de la Manchester, unde City a câștigat cu 1-0. Atletico va trebui, de asemenea, să afișeze un banner UEFA pe care să scrie "#NoToRacism".
Aproximativ 2.100 de suporteri ai lui Atletico au fost la Manchester în partida tur. Unii au fost acuzați că i-au scuipat pe susținătorii echipei gazdă și au existat, de asemenea, rapoarte despre agresarea unui steward.

Atletico a abordat jocul din tur într-o maniera ultra defensivă

Partida retur se va desfășura miercuri, de la ora 22:00, iar Atletico are de refăcut un handicap de un gol.
În meciul tur, campioana Spaniei a abordat partida într-o maniera ultra defensivă. Pentru prima oară în istoria participărilor în UCL, Atletico nu a avut vreun șut spre poarta adversă în prima repriză a duelului de pe Etihad.
După prestația echipei lui Diego Simeone, foarte multe voci din fotbal și-au exprimat părerile despre stilul madrilenilor. Marco van Basten a declarat că i-a fost greu să urmărească meciul din cauza abordării celor de la Atletico.
Ca urmare, fostul mare atacant a cerut să se facă o schimbare radicală în fotbal, propunând eliminarea regulii offside-ului. Această idee a mai fost propusă de Van Basten și în trecut, pe vremea când lucra la FIFA, dar nu s-a concretizat.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo