Campioana Spaniei trebuie să închidă cel puțin 5.000 de locuri pe Wanda Metropolitano, arenă cu o capacitate de 68.456 de locuri.
Pedeapsa UEFA este pentru "comportamentul discriminatoriu" al fanilor lui Atletico în timpul meciului din prima manșă de săptămâna trecută de la Manchester, unde City a câștigat cu 1-0. Atletico va trebui, de asemenea, să afișeze un banner UEFA pe care să scrie "#NoToRacism".
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, despre cum l-a ajutat plecarea lui Ronaldo pe Benzema: "E un jucător complet"
12/05/2022 LA 15:09
Aproximativ 2.100 de suporteri ai lui Atletico au fost la Manchester în partida tur. Unii au fost acuzați că i-au scuipat pe susținătorii echipei gazdă și au existat, de asemenea, rapoarte despre agresarea unui steward.

Atletico a abordat jocul din tur într-o maniera ultra defensivă

Partida retur se va desfășura miercuri, de la ora 22:00, iar Atletico are de refăcut un handicap de un gol.
În meciul tur, campioana Spaniei a abordat partida într-o maniera ultra defensivă. Pentru prima oară în istoria participărilor în UCL, Atletico nu a avut vreun șut spre poarta adversă în prima repriză a duelului de pe Etihad.
După prestația echipei lui Diego Simeone, foarte multe voci din fotbal și-au exprimat părerile despre stilul madrilenilor. Marco van Basten a declarat că i-a fost greu să urmărească meciul din cauza abordării celor de la Atletico.
Ca urmare, fostul mare atacant a cerut să se facă o schimbare radicală în fotbal, propunând eliminarea regulii offside-ului. Această idee a mai fost propusă de Van Basten și în trecut, pe vremea când lucra la FIFA, dar nu s-a concretizat.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga Campionilor UEFA
Cât a ajuns să coste un bilet "la negru" la finala Ligii Campionilor, Liverpool – Real
12/05/2022 LA 11:05
Liga Campionilor UEFA
Ceferin a făcut lumină privind numărul mic de bilete acordat fanilor celor două finaliste din UCL
11/05/2022 LA 13:32