Barcelona este condamnată să câștige duelul de mâine din grupele UEFA Champions League cu Dinamo Kiev, programat la ora 19.45. Catalanii riscă enorm dacă nu vor reuși miercuri seară să obțină un rezultat pozitiv, și asta pentru că până acum au încasat 6 goluri în meciurile cu Bayern Munchen și Benfica, fiecare dintre acești 2 adversari marcând câte 3 goluri în poarta băieților lui Koeman.
Astfel, Barcelona are 0 puncte în grupa E și se apropie tot mai mult de momentul în care va constata că nu poate ieși din grupele UEFA Champions League. Totuși, pentru fanii Barcelonei care aveau speranțe că există posibilitatea unei remontade în grupele UCL, Ronald Koeman a risipit rapid speranțele acestora și a spus că nimeni nu îi poate cere să câștige titlul.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13

Ronald Koeman nu se gândește la titlul UEFA Champions League

Cu foarte multă seninătate, Ronald Koeman a declarat în fața jurnaliștilor că echipa pe care o are în prezent nu se poate bate pentru titlul UCL, asta pentru că există o diferență foarte mare între lotul catalanilor și lotul echipelor care au statutul de favorite clare: "Marile cluburi s-au îmbunătățit serios și Barcelona a scăzut. Vorbim de o schimbare.
Astăzi, există echipe cu un lot foarte echilibrat, dispun de 23 de jucători internaționali, au o situație economică mult mai bună. Toate aceste lucruri influențează. Da, putem să concurăm cu acest lot, dar nu ni se poate cere să câștigăm Liga Campionilor, uitându-ne la celelalte echipe", a declarat tehnicianul în presa din Spania, înaintea duelului de mâine cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53