Memphis Depay, atacantul ajuns în vară la Barcelona, a analizat duelul vital din UEFA Champions League cu Bayern Munchen. Olandezul speră ca echipa să poată obține un loc în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Memphis, care nu a reușit să înscrie pentru Barcelona în UCL, a subliniat că este "ultima șansă" a catalnilor de a se califica mai departe, iar că duelul cu Bayern este "ca o finală".
"Va trebui să ne pregătim psihic foarte bine pentru acest joc. E ca o finală. Va trebui să jucăm la intensitate maximă, vom avea la dispoziție doar 90 de minute. Evident că depinde și de rezultatul Benifcăi, dar trebuie să ne concentrăm pe noi înșine și să ieșim pe teren cu gândul de a câștiga jocul. Modul în care vom face față jocului depinde de antrenorul nostru, dar ne place să țintim sus și să avem mingea. Vrem să controlăm prin posesie", a spus Memphis, care nu și-a ascuns dorința ca el, împreună cu ai săi colegi, să-și ia revanșa pentru acel 2-8 din urmă cu două sezoane, dar și pentru ultima înfrângere în fața nemților în faza grupelor.
Liga
Barcelona - Elche 3-2. Recorduri pentru Ferran Jutgla și Gavi, după un meci incredibil
18/12/2021 LA 19:20

Barcelona vrea să-și ia revanșa cu Bayern Munchen în UEFA Champions League

"Sigur că vrem să ne răzbunăm, poate fi ultima noastră șansă să o facem și trebuie să ne pregătim. Nimic nu este decis deja și trebuie să muncim foarte mult și să facem tot posibilul pentru a obține rezultatul pe care ni-l dorim. Totul începe de la credință. Suntem Barcelona și bineînțeles că se poate. Și fanii o știu", a spus Memphis, care a precizat că "nu ne gândim la o altă competiție decât Liga Campionilor, pentru că este cea mai importantă".
Barcelona are nevoie de victorie la Bayern, care a câștigat deja grupa. Egalul nu îi va fi suficient, în mod normal, pentru că Benfica are meci acasă cu Dinamo Kiev și, în teorie, nu ar trebui să întâmpine probleme. E de așteptat ca Nagelsmann să odihnească unii titulari, dar nu putem spune că Bayern consideră partida drept una fără miză. Lewandowski are 9 goluri înscrise în grupe, în acest sezon, și atacă recordul all-time al lui Ronaldo (11 goluri într-o ediție de UCL, în faza grupelor).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
"Batjocură totală la adresa Barcelonei, la televiziunea engleză!". Reacţia lui Crouch, virală
09/12/2021 LA 08:18
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
08/12/2021 LA 23:02