Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona spune "adio" elitei! Busquets: "Avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm Europa League"

Irina Aldea

Actualizat 09/12/2021 la 00:51 GMT+2

Bayern nu a avut milă de Barcelona la Munchen. Campioana Germaniei a făcut din nou legea cu trupa catalană, scor 3-0, iar băieții lui Xavi vor continua în Europa League. Sergio Busquets, căpitanul catalanilor, a trasat un nou obiectiv pentru Barcelona: câștigarea Europa League.

Sergio Busquets

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a fost învinsă de Bayern cu scorul de 3-0, miercuri seara, la Munchen, într-un meci din Grupa E a competiţiei, arbitrat de românul Ovidiu Haţegan. Bayern, care a încheiat cu punctaj maxim, la fel ca Liverpool şi Ajax, s-a impus prin golurile marcate de Thomas Muller (34), Leroy Sane (43), Jamal Musiala (62).
Cine e de vină pentru eliminarea Barcelonei din Champions League?
Catalanii vor continua în Europa League.Este pentru prima dată în istorie când gruparea blaugrana bifează o asemenea contraperformanță, din momentul în care s-a implementat sistemul competițional valabil în acest moment. Din sezonul 2003-2004 catalanii nu au mai ratat prezența în fazele eliminatorii din Champions League.

Sergio Busquets a trasat un nou obiectiv pentru Barcelona: câștigarea Europa League

Căpitanul celor de la Barcelona, Sergio Busquets, a avut un discurs realist la finalul partidei de pe Allianz Arena din Munchen. Mijlocașul spaniol a vorbit despre câștigarea Europa League, un obiectiv de asemenea deloc de neglijat pentru trupa lui Xavi, care pare că nu se regăsește indiferent de antrenorul pe care-l are pe bancă.
"Aceasta este realitatea, jucăm în Europa League și trebuie să continuăm să ne dorim, să muncim, să facem tot posibilul pentru a învinge indiferent de adversar. Fanii nu merită asta, suntem într-o situație atât de grea, foarte mulți factori au contribuit la situația în care ne aflăm acum. Trebuie să fim încrezători, avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga Europa League, acesta este obiectivul acum", a spus Sergio Busquets la finalul partidei cu Bayern Munchen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo