Karim Benzema a reușit un hattrick în 17 minute în returul Real Madrid – PSG (3-1) și a bătut practic cele două goluri ale lui Kylian Mbappe tur / retur. În tur, vicecampioana Franței a câștigat cu 1-0. Atacantul de la Paris a făcut la rândul lui un joc bun pe Bernabeu. Cel care foarte probabil va deveni colegul lui Benzema la Real din vară a avut și două goluri anulate pe motiv de offside.
Fenomenul "dublei" Real – PSG a fost fără doar și poate nr. 9 din tabăra spaniolilor. La meciul lui cu nr. 500 pentru Madrid din postura de titular, Benzema a mai scris o pagină de istorie din cariera lui impresionantă cu Los Blancos.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 2 ORE

Karim Benzema l-a depășit pe legendarul Alfredo di Stefano la numărul de goluri pentru Real

După ce a înscris al treilea gol cu PSG, care a însemnat și reușita calificării, atacantul francez tocmai a depășit cea mai mare legendă din istoria clubului, pe Alfredo di Stefano, a remarcat Marca. Karim a ajuns la 309 goluri pentru Real, în timp ce di Stefano s-a oprit la 308 goluri.
De asemenea, Benzema l-a depășit și pe Raul la numărul de goluri înscrise pentru Madrid în Liga Campionilor (66).
Cu hattrick-ul contra echipei PSG, Benzema a ajuns la 8 goluri în acest sezon al Ligii Campionilor. El și-a bătut precedentul record, de 7 goluri într-un an competițional, stabilit în 2011/12. Cu tot cu golurile de pe plan intern, atacantul a ajuns la 30 de reușite în acest sezon. Cea mai bună stagiune a fost tot 2011/12, cu 32 de goluri. Karim are însă toate șansele să "rupă" tot în acest sezon.
Tot la recorduri doborâte merită remarcată și statistica prezentată de Opta Joe.
La 34 de ani și 80 de zile, Karim Benzema a devenit cel mai vârstnic jucător care a realizat un hattrick în Liga Campionilor.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 3 ORE
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM O ZI