Bruno a precizat faptul că Solskjaer va decide înaintea fiecărui meci cine va executa loviturile de pedeapsă, iar mijlocaşul era cel desemnat să o facă în partida cu Villarreal în cazul în care englezii ar fi beneficiat.
Decizia lui Solskjaer este cu atât mai interesantă, cu cât Bruno ratase un penalty la ultima fază a partidei cu Aston Villa, din Premier League.
Au existat speculaţii după partida cu Villa, conform cărora Cristiano Ronaldo va fi executantul de penalty-uri al lui United, dar se pare că Solskjaer va lua o astfel de decizie înainte de fiecare meci, conform goal.com.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47

Bruno, favorit să bată loviturile de la 11m

Bruno a vorbit pentru CBS Sports în urma succesului dramatic cu Villarreal: "Eu trebuia să bat penalty-urile aseară, dar nu am obţinut niciunul. Managerul va decide înainte de fiecare partidă cine va executa".
După sosirea lui Ronaldo de la Juventus în vară, era de aşteptat ca el să fie titular de drept la United şi chiar să preia unele sarcini pe care le avea Bruno.
Eficienţa lui Fernandes la loviturile de departajae și la loviturile libere a fost impresionantă în ultimele două sezoane, însă revenirea lui Ronaldo pusese sub semnul întrebării ce avea să se întâmple cu atribuţiile mijlocaşului.
Astfel, precizările lui Fernandes conform cărora Solskjaer va decide înainte de meciuri cine bate penalty-urile sugerează că duo-ul va împărți responsabilitatea între ei, cel puțin pe termen scurt.
Bruno Fernandes a executat de-a lungul carierei sale 46 de lovituri de la 11m, dintre care a fructificat 42, un procent impresionant.
Două dinre ratările sale au venit în tricoul lui United, în partida cu Aston Villa de etapa trecută şi într-un meci cu Newcastle.
21 de goluri din penalty a reuşit Bruno pentru United.
De cealaltă parte, Ronaldo a transformat 139 de penalty-urile de-a lungul carierei, ratând 28.
Ronaldo, căpitanul naţionalei portugheze, a ratat o lovitură de la 11m în partida cu Irlanda din preliminariile Cupei Mondiale, penalty-ul fiind apărat de Gavin Bazunu, portar de 19 ani care evoluează pentru Portsmouth, în League One.
Ultima oară când Ronaldo a transformat un penalty pentru United a fost în aprilie 2009, într-o victorie cu Tottenham, scor 5-2.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28